Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám ki próbálni nővel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ki próbálni nővel?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Azt le szögezném, hogy alapból heteró vagyok, de már egy ideje foglalkoztat az a gondolat, hogy szívesen kipróbálnám nővel is a szexet. Nagyon örülnék ha egyszer alkalom adódna rá. Kíváncsi lennék milyen. Az a baj, nem tudom hogyan. Mármint honnan és hogyan kerítsek rá valakit akit szintén érdekelne. Vannak-e valami chatek, esetleg applikációk, oldalak, ilyenekre gondolok. Tényleg nem tudom hogyan induljak neki. Esetleg segítene valaki? Akinek volt is már ilyen vagy már volt lehetősége rá. Bármit elfogadok, akár privátban is. Köszönöm! :)
2022. márc. 20. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Én pénzért bárkit vállalok😅
2022. márc. 20. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Heteró biztos hogy nem vagy.
2022. márc. 20. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Két út van.

Ez a hosszabb út: Légy kedves az élet minden megnyilvánulásával szemben, magadat is beleértve. Nézz szembe a hibáiddal, tanulj belőlük, válj jobb emberré. Ez időigényes, sok kitartást igényel, csalódásokkal van tele és elég kimerítő, de ezután sokkal szebb az élet. Szerelem is van benne, ami a kérdés volt.

Ha ez így nem vállalható számodra, akkor ez a rövidebb út: Nézz szét a rosszlanyok.hu-n, csalódj benne, és a csalódásból szerezz eltökéltséget a hosszabb úthoz.

Akárhogy is döntesz, sok sikert!

2022. márc. 20. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:
lebiiii
2022. márc. 20. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz táskeresőkkel
2022. márc. 21. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!