Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány aki jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki jobban szeret szopni mint szexelni?

Figyelt kérdés

Legfokepp fiatal lanyoktol kerdezem, legyszi irjatok nemet es kort is,

En 18/f

2022. márc. 20. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Igaz nem vagyok már olyan fiatal lány, de ettől még válaszolok:) Én jobban szeretek szopni!
2022. márc. 20. 17:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát jó szopni, de azért a szex is szükséges

25L

2022. márc. 20. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Azt én is szeretném tudni, mert akkor mag van álmaim nője, a testi-lelkitársam! :))
2022. márc. 20. 17:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek szopni, de azért a szexet is igénylem.
2022. márc. 20. 17:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Imádok szopni és szexelni is.
2022. márc. 20. 17:32
 6/9 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudok elélvezni a behatolástól, úgyhogy nálam az orál a nyerő. Adni és kapni egyaránt szeretek.
2022. márc. 20. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a szexet és imádok szopni is.

Ha a páromat szájjal elégítem ki és látom mennyire jó neki az felér egy élvezetes szexel.

2022. márc. 20. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk kb 10-ből egyszer ha van szex. Én kb inden nap leszopom. Nagyjából minden második alkalommal ő is kinyal. (Nem azért mert ne tenné meg mindig, én nem igénylem mindig.) És 1-2 hetente egyszer van dugás is. Szóval igen, vagyunk ilyenek.
2022. márc. 21. 08:32
 9/9 anonim ***** válasza:
97%
Én mindkettpt imádom, de a szopást jobban szeretem, mivel a páromnak elég nagy a farka és még nem tágultam ki annyira, igy minden szex egy kicsit fájdalmas.
2022. márc. 22. 16:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!