Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy régi spanom új barátnője...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy régi spanom új barátnője felajánlotta hogy lecummant, bele mennyek?

Figyelt kérdés

Nagyon régi spanom új barátnőjével kettesbe kerültem.

Szóba került hogy nagyon Szeret cummantani.

Én csak mosolyogtam,és bólogadtam, de az nap nem mentem bele, tekintettel a spanomra. Pedig akár hosszú órákig is kefélhettünk volna, de inkább leléptem.

2022. márc. 20. 15:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Dugd meg, aztán szólj a havernak, hogy nem ez a nő lesz a felesége. De a tiéd sem legyen:)
2022. márc. 26. 07:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne MENNYÉ bele! Először járd ki az általános iskolát, tanulj helyesen írni, aztán szerezz egy normális csajt, aki nem pippant le mindenkit.
2022. márc. 26. 13:36
 13/15 Aladdin21 ***** válasza:
Inkább olvasgass egy nyelvtankönyvet
2022. márc. 26. 16:55
 14/15 anonim ***** válasza:
"Mennyé" bele!
2022. márc. 26. 22:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Én a legjobb haverom anyját k...úrtam évekig, vagy húsz éve. Mindig féltem, hogy az anyja elmondja neki. De nem tette, és nemrég meghalt! A haverom (Akit nevezzünk Zsoltinak, nagy nőcsábász) meg nem is tudja! Nem tudom mit szólna, ha megtudná, hogy nem egyszer voltam fent az anyjánál és volt, hogy percekkel előtte léptem le! Én akkor 20-23 voltam, a haverom18-21 az anyja 42-45 éves!
2023. ápr. 14. 23:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!