Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy Kecskeméten az összes létező normális pasi foglalt 25 és 35 között?
"normális" =
magas, sportos, "sikeres", érzelmi fellángolást kivált belőled, és általában magasan a szinted felett van, de te azt hiszed, hogy neked ez JÁR.
de ettől még ugyanúgy lehet szélhámos, stb. Általában az sem baj, mert a nők megmagyarázzák maguknak, hogy minden oké.
a VALÓBAN normális, tehát stabil, de cserébe nem férfias kinézetű és viselkedésű, unalmas, puhatestű férfiak meg egy az egyben láthatatlanok, és azért van ez a "nincs egy pasi SEM" szindróma.
le kéne szállni a földre kisanyám, mert ezekkel az igényekkel nem fogsz messzire jutni.Persze értem én hogy mindig a világ a hibás.
#26:
Talán mert vén kecske létedre nem a 18 éves gyereklányokat kellene kergetni, édesapa.
35 évesen akkor is gáz 18 éves kisgyerekekre vadászni. Ők még teljesen naivak, könnyű felszedni őket és nem tesz nekik jót egy kapcsolat ahol a pasi ilyen idős.
Egyet kell értsek metaval.
31f
Ja és én a helyedben 30+nőket keresnék. Azok között már látszik hogy ki tartja jól magát, szép nőiesek is, kaptak az élettől pár pofont, kezdik realisabban látni a világot (legalábbis tudják hogy mennyi pénzből lehet megélni, mennyire nehéz azt megkeresni stb).
Ezután már nem is változnak annyit mint mondjuk 18-25 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!