Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy Kecskeméten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy Kecskeméten az összes létező normális pasi foglalt 25 és 35 között?

Figyelt kérdés
Úgy érzem én sose fogok találni senkit

2022. márc. 20. 14:05
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
95%

"normális" =

magas, sportos, "sikeres", érzelmi fellángolást kivált belőled, és általában magasan a szinted felett van, de te azt hiszed, hogy neked ez JÁR.

de ettől még ugyanúgy lehet szélhámos, stb. Általában az sem baj, mert a nők megmagyarázzák maguknak, hogy minden oké.

a VALÓBAN normális, tehát stabil, de cserébe nem férfias kinézetű és viselkedésű, unalmas, puhatestű férfiak meg egy az egyben láthatatlanok, és azért van ez a "nincs egy pasi SEM" szindróma.

le kéne szállni a földre kisanyám, mert ezekkel az igényekkel nem fogsz messzire jutni.Persze értem én hogy mindig a világ a hibás.

2022. márc. 23. 09:45
 22/37 anonim ***** válasza:
Én például 152cm magas vagyok. Hozzám jobb egy alacsony pasi is.
2022. márc. 23. 09:51
 23/37 anonim ***** válasza:
Csak negatívan. Mint mondig
2022. márc. 23. 13:33
 24/37 anonim ***** válasza:
Hát ez van, Kecskemét egy ilyen város. Próbáld ki egy településsel arrébb.
2022. márc. 23. 22:35
 25/37 Mathus ***** válasza:
100%
a kérdésre: a múltkor a cinema therapy-n hallottam egy jó sztorit erről a "problémáról". bement a pasi a pszihológushoz, vitte a 200 egyéni elvárásból álló listáját, hogy neki ilyen nő kell, de az nincs egy se. mondta neki a doki, hogy képzeljen el egy nőt, egy ugyanekkora listával. mennyi elvárásnak tudna megfelelni azok közül?
2022. márc. 26. 21:45
 26/37 anonim ***** válasza:
Én pedig 35 éves, normális, művelt, jó ízlésű, magára adó pasiként nem találok 18-28 közti csajt.. (Új vagyok Kecskeméten) :)
2022. ápr. 6. 23:04
 27/37 anonim ***** válasza:
65%

#26:

Talán mert vén kecske létedre nem a 18 éves gyereklányokat kellene kergetni, édesapa.

2022. ápr. 7. 07:28
 28/37 anonim ***** válasza:
90%
Még nem vagyok édesapa, és már csak azért is őket fogom kergetni. A “gyereklány” kifejezést pedig nem 18-28-ra használják, inkább 15-17-re, hiába próbálod kriminalizálni az érdeklődésem. De most, hogy mondod, nézelődöm lejjebb is, hiszen 14 fölött legális. ;)
2022. ápr. 7. 08:42
 29/37 Mathus ***** válasza:
#27: mi az hogy vén kecske? a legtöbb embernek 35+ évesen születik az első gyereke.
2022. ápr. 7. 09:13
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

35 évesen akkor is gáz 18 éves kisgyerekekre vadászni. Ők még teljesen naivak, könnyű felszedni őket és nem tesz nekik jót egy kapcsolat ahol a pasi ilyen idős.

Egyet kell értsek metaval.

31f

Ja és én a helyedben 30+nőket keresnék. Azok között már látszik hogy ki tartja jól magát, szép nőiesek is, kaptak az élettől pár pofont, kezdik realisabban látni a világot (legalábbis tudják hogy mennyi pénzből lehet megélni, mennyire nehéz azt megkeresni stb).

Ezután már nem is változnak annyit mint mondjuk 18-25 között.

2022. ápr. 7. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!