Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csinálnak úgy mintha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálnak úgy mintha melegek lennének? Ez normális?

Figyelt kérdés
A pasim és több haverja is azzal szórakozik, hogy előadják, mintha melegek lennének. Ölelgetik, stb egymást de persze poénból. Csak engem ez idegesít. Miért csinálnak ilyet heteró felnőtt emberek? Másoknak is van ilyen tapasztalata? Mit reagáltok?
2022. márc. 20. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ki kezdeményezi ezt? A csapatból valaki tuti nem heteró. Ezt tapasztalatból mondom. Én bi vagyok és sokszor teszteltem így haverokat. Ilyen szórakozásból volt már haver aki leszopott.
2022. márc. 20. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
én sose csinálnék ilyet, szóval az 1-es jól beszél
2022. márc. 20. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Általánosban mi is poénkodtunk ezzel. Sőt még gimibe is, de csak egy határig. Aztán elmaradt. Hogy is van? Nem az a meleg aki simogat, hanem aki hagyja.
2022. márc. 20. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, hogy zavar. Hátha elmaradozik. A többi srác barátnője mit reagál?
2022. márc. 20. 11:10
 5/5 anonim ***** válasza:
én meleg vagyok,de sok hetero barat haver van..igen csinálják,volt hogy egymasnak meg is markolták...es röhögtek,en nem merném nekik,es ök meg csinálják,volt hogy ott volt a barátnökük is elöttük
2022. márc. 20. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!