Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tapadókorongos vagy a sima...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapadókorongos vagy a sima dildó a jobb?

Figyelt kérdés

2022. márc. 20. 06:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mint laikus a tapadókorongosra szavaznék. Csupán praktikusnak vélem. 21L
2022. márc. 20. 06:58
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Az igazi f*sz a legjobb :$

21L

2022. márc. 20. 06:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha unod már a fekvőhelyzetben történő kényeztetést akkor a tapadókorongos,padlóra,kádszélére odatapad és mehet vágta. :-) Persze ugyan úgy tudod használni fekvőhelyzetben is.Nem 100% a tapadás,van amikor kézzel fogni kell,de van sokféle,olyan is amelyiknek herék is rajta vannak,olyan ,mint a férfiaké.
2022. márc. 20. 07:07
 4/6 anonim ***** válasza:
34%

Sose értettem, az ilyen műfrancokban mi a jó...

Hát legalábbis tini koromban kipróbáltam egy sárgarépát, egy fogkefét, egy tökéletes méretű porcelán dísztárgyat, de igazából semmi. Azóta röhögök az ilyesmin. Nem kellemes, kifejezetten kellemetlen, nem izgató, stb.

Szóval vagy van igazi, vagy egy jobb kéz is csodákra képes....

2022. márc. 20. 07:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Én tapadókorongosat vettem a barátnőmnek, mert az látványosabb módokon tudja használni. Szerinte is praktikusabb.

Viszont tényleg a felhasználási terület függvénye, gondold át, mire kell pontosan és annak megfelelően válassz.

2022. márc. 20. 07:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Tapadókorongos.
2022. márc. 20. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!