Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is izgat a bepisilés, pisis játékok vagy a pisi szex?
Sziasztok! Mást is izgat a bepisilés gondolata, esetleg, hogy máshova pisil és nem a WC-be (pl: bokorba) illetve a pisis szex és különfele pisis játékok? Van akit a pisi tartogatás is izgat? Van aki próbálta is már ezeket? :)
Előre köszi a választ, kort és a nemedet megköszönöm, ha leírod! :)
21/F
Én imádom nézni, és videózni ahogy éppen egy bokorban,
vagy egy autó mögött megbújva pisil.
Engem izgat minden, ami pisivel kapcsolatos, de eddig csak magam szórakoztam, mással nem próbáltam. Nagyon érdekel, milyen, de van párom, akinek ez nem jön be, mellette nehéz kiélni ezt.
34/F
Ez a pisis dolog csak akkor izgat,szingli pasiként,ha egy nő,esetleg teltebb,èrettebb fölém guggol,s szétnyitott szemèremajkakkal rám pisil,esetleg a számba!
Sajnos sosem volt ebbe részem,s pont ezért szivesen átélném egy ehhez hasonló nővel,főleg,ha borotvált a husis puncija...
Igen. Régebben rendszeresen be is pisiltem, akár nyilvános helyen is. De mivel már túl sokan ismernek a lakóhelyemen, leszoktam róla. Nagyon ritkán csinálom.
Tartogatni viszont szeretem. Van hogy direkt nem megyek el mosdóba.
Párommal rengeteget kirándulunk, meg vadkempingezünk.
Ilyenkor elkerülhetetlen a szabadban pisilés,
de mi ebből a szükségletből erotikus játékot szoktunk csinálni.
Imádjuk egymást nézni közben. Van hogy ő fogja a farkam, és irányít,
játszik vele. Van hogy én videózom őt közben, vagy én törlöm meg utána.
Volt már, hogy ez a kis játszadozás teljes meztelenségbe, és akár
egy kis erdei szexbe is vezetett minket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!