Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglattam a ferjem occset furdoruhaban, es megkivantam,
felejtsem el es kesz?
Figyelt kérdés
Nagyon kidolgozott teste van, vizilabdazik..az arca is rettento helyes. Be is nedvesedtem kicsit, szegyellem is magam.
Csak az a különbség a nők és a férfiak közt ilyen esetekben, hogy míg a férfi ráránt egyszer, kétszer és elfelejti, úgymond kiveri magából a dolgot, addig a nők egyszerűen nem tudják kimasztizni magukból ezt a fajta fellangolast és odáig fajul, hogy szex közben épp arra a pasira gondolnak, 0-24-ben csak az a pasi, csak ő és addig nem nyugszik bennetek ez a vágy míg magatokba nem fogadjátok a pasi farkát, utána vagy egyik napról a másikra eltunik belőletek, vagy pedig gigászi erővel sújt le, hogy megtobbet akartok belőle, ilyenkor borul a házasság, család stb. Persze férfiaknál is van ilyen, de nőknél hatvanyozottan több az ilyen eset.
2022. márc. 19. 13:14
12/21 anonim válasza:
Amíg ez megmarad ezen a szinten és nem lépsz félre, meg nem mondod el, szerintem nem gáz.
2022. márc. 19. 13:15
13/21 anonim válasza:
#11: ekkora hülyeséget se hallottam még, megnézek más férfit, megkívánom, de ez sima ösztön, attól még hűséges vagyok N
2022. márc. 19. 13:16
14/21 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
Az alfa nevu felhasznalo kommentjein mindig jokat derulok nagyon nagy butasagokat szokott irni mindenhova. Nem is veszem figyelemben :)
2022. márc. 19. 13:18
15/21 anonim válasza:
11 es cafolom.Van egy jofej fiubarátom.A kapcsolata hanyatloban és azt mondta ha tudnám h az utóbbi 1 évben hanyszor verte rám ki a farkát..fél hogy a baratsagunknak vege lenne ha szex is törtenne köztünk pedig bejövök neki😁😁
2022. márc. 19. 13:21
16/21 anonim válasza:
Szörnyű feleség akkor lennél ha holnap már a gatyájában matatnál, pár hét múlva már teherbe is esnél tőle, négy hónapos terhesként borítanád a bilit otthon hogy márpedig te az öcskössel képzeled el a továbbiakat a férjed pedig legyen szíves takarodjon el otthonról mert te megérdemled a boldogságot meg a kecót is. Ha egyelőre csak gondolat szintjén van meg ez benned akkor még választhatod a másik utat a pocakosodó férjed oldalán az unalmas hétköznapokkal és a langyos szexszel és akkor megmaradsz a jó feleség szerepében.
2022. márc. 19. 13:25
17/21 anonim válasza:
Elég ritkán találkozol a férjed családjával. Kamu.
2022. márc. 19. 13:26
18/21 A kérdező kommentje:
Mivel kulfoldon laknak igy valoban ritkan.
2022. márc. 19. 13:38
19/21 anonim válasza:
Én azért is írtam azt, hogy férfiaknál is van ilyen, sőt velem is volt ilyen...pont pár hete/hónapja. Meglattam egy lányt az utcán és hetekig ő volt a fejemben, amúgy talán ez volt az első alkalom, hogy ennyire megfogjon egy lány. Odáig fajult, hogy a párommal minden kommunikáció abbamaradt, mert csak az a lány volt a szemem előtt. Célirányosan visszamentem, hátha meglelem, vagy osszefutok vele.
Sajnos megtaláltam bedrogozva, tiszta pisi, hányás meg szar volt a csaj. Ott feküdt a jéghideg betonon öntudatlanul.
Szerencse vagy sem, de sikerült pár nappal később elfelejtenem ez miatt.
Kérdéseket is írtam ki akkoriban ide, hogy nem e látta valaki ott a környéken.
Szóval van ilyen a férfiaknál is, hogyne lenne, csak valamiért a nők szerintem jobban betekerik magukat az ilyen esetekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!