Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol kerestetek/találtatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kerestetek/találtatok srácot harmadiknak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk bevenni hetero alapon egy 25 év körüli srácot, aki nagy mérettel rendelkezik, de sajnos nem tudjuk, hogy hol keressük.

#szex #méret #cuckold #Pasitharmadiknak
2022. márc. 18. 11:38
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Aztaa, köszi 20-as! Nemtudtam erröl a helyröl, és ahogy nézem működik is, legslábbis mennek a posztok s weboldalon. Ami külön jó, hogy fizetős, így nem megy be akárki 😳
2022. márc. 18. 15:01
 22/29 anonim ***** válasza:
Kérdező: majd írd le az élményt + az én kérdésemre is válaszolhatánl (akár privátban is :) )
2022. márc. 18. 15:03
 23/29 anonim ***** válasza:

Nekem Szeged a bajom, hogy 250km. De ha utaztok semmi sem lehetetlen. Én képet is szívesen adok, ha kapok.

Egyébként a kettes jópofa volt ;)

2022. márc. 18. 15:12
 24/29 anonim ***** válasza:
59%

nem gond nektek hogy helybéli pasikkal talalkoztok? legalabbis mi nem ugyanabbol a varosbol akarunk, hogy ne legyen hire, es ne fussunk ossze vele a teszkoban.. mindenesetre jol valogasd meg kinek a farkat engeded a csajodba, hisz latod nem irsz vissza 5percen belul, mar idegosszeroppanast kap par kanos majom. sok szerencset, majd ird meg a tapasztalataidat, jol jonne nekunk is :)

24F

2022. márc. 18. 15:30
 25/29 anonim ***** válasza:
Kanos majom :D
2022. márc. 18. 15:33
 26/29 anonim ***** válasza:
75%
Írtam egyszer. Nem válaszoltál
2022. márc. 18. 18:00
 27/29 anonim ***** válasza:
Messze vagytok, és idősebb is vagyok. Ráadásul az sem biztos, hogy tetszene a csajod. A többi paraméterem megfelelő.
2022. márc. 19. 02:46
 28/29 anonim ***** válasza:
Mi nagy létszámú rendezvényekre jártunk (pl.nőnap). Nem úgy mentünk, mint házaspár, hanem, mint ismerős. A feleségemre mindig is tapadtak a férfiak, hamar sikerült olyant találnia, aki benne lenne egy hármasban. Persze mindig én voltam a harmadik. Az "áldozat" pedig nem tudta meg, hogy át lett verve azzal, hogy a feleségemmel közösült.
2022. márc. 23. 18:19
 29/29 anonim ***** válasza:

Szegeden a 3 majom nemtom hol van... Ahogy rákerestem, ott 40-50 évesek vannak. Ez igaz?

30f vagyok, nem vágynék idősebb korosztályra. Ez persze nem megválogatható...

3 majomba ha volt valaki, mesélhetne mi merre meddig. Köszi.

2022. márc. 24. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!