Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legperverzebb vágyad?
A régi 60 éves portásunk. Valami eszméletlen dumája van annak a Géza bácsinak. És még mindig vonzó.
(Nem kérek privit, köszi.)
21-es!
Érdekes, hogy nem kérsz privátot. Pedig nem tűnsz valami válogatósnak! A múltkor a Gulyás Gergely, most a 60 éves portás bácsi. Szerintem beférnék én is a csapatba!
#22:
:DDD Mi a baj Gulyás Gergellyel? Meg amúgy nem gerontofil vagyok, ez az egy illető ismerősöm olyan személyiség, hogy “bottal is”. :D
Jó is hogy mondod. Majd berakom megint a Kormányinfót grillcsirke sütéshez. Esetleg lehalkítom. :))))
Engem vonzanak az ilyen férfiak, meg amúgy ő arcra és testre is teljesen korrekt.
Egy ápolt, csinos, de savanyú talpillatú nővel szerelmeskedni úgy, hogy csak egy mezítlábas nyitott magassarkú van rajta, hogy szex közben a nyirkos talpait tudjam simizni.
Amúgy van még jó pár, ez nudli.
Orbán és Gyurcsány szendvics vág élő adásban.
L/78
Sok mindent szeretnek kiprobalni, de talan a kikotozes az, ami a legjobban vonz. De erdekel meg az orgazmus kontroll es a tulizgatas is.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!