Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A női mellbimbóudvar átmérőjén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női mellbimbóudvar átmérőjének mérete szerintetek mutat-e bármilyen összeüggést a szexuális karakterrel?

Figyelt kérdés
Saját megfigyelésem szerint a nagyobb bimbóudvarral rendelkező nők szenvedélyesebbek, sokkal kevésbé gátlásosak, kezdeményezőbbek az ágyban. De ez csak az én tapasztalatom, korántsem kizárt, hogy véletlen és nem mintázat, mivel természetesen véges számú a tapasztalati alapsokaság. Megtisztelő lenne, ha nők is válaszolnának, nagyon érdekel a véleményük.

2022. márc. 16. 12:34
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Egyre inkább úgy tűnik, hogy mégiscsak van némi összefüggés...:-)
2022. szept. 17. 14:45
 22/32 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem meg nincs, csak az ilyen lányok jobban idetaláltak most.
2023. márc. 27. 21:35
 23/32 A kérdező kommentje:
22-es: lehet, hogy nincs, csak nekem és még pár embernek tűnik úgy. Számomra a nagy bimbóudvar vizuálisan bujaságot jelent, s ezt hozza a temperamentum is...
2023. márc. 27. 21:42
 24/32 anonim ***** válasza:
67%

Max annyit hogy akinek parizer cicije van, az nem szereti világosban csinálni.

Pedig sötétben sem megy össze.

2023. márc. 27. 21:54
 25/32 A kérdező kommentje:
Érdekes felvetés. Nem tapasztaltam egyetlen nagy bimbóudvarral rendelkező partneremnél sem a szégyellőséget, ellenkezőleg. Ettől még lehet, hogy másoknál így van.
2023. márc. 27. 21:58
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tapasztaltam ilyen összefüggést. A legszenvedélyesebb párom bimbóudvara egészen picike volt, akié a legnagyobb, ő pedig szinte az ellenkezője.
2023. márc. 27. 22:24
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pici a bimboudvarom, főleg, ha fel vagyok izgulva. Mindig is nagyobbat szerettem volna, noiesebbnek gondolom. Viszont a perverzióból nagy adag jutott.
2023. máj. 12. 19:44
 28/32 anonim ***** válasza:
50%
Van benne valami mert két olyan nővel hozott össze a sors akiknek nagyobb volt a bimbó udvaruk és sokkal vehemensebbek ,bevállalosak voltak!
2023. máj. 13. 11:29
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
27 érdekes felvetés, nekem mindig pont a kisebb tűnt nőiesebbnek, de lehet csak azért mert nekem nagy van és nem tetszik😅
2023. máj. 13. 19:29
 30/32 anonim ***** válasza:
27%

Összefolyt a nyál a számban a parizerre gondolva.

A választ passzolom

2023. máj. 13. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!