Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk nektek se tetszik ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek se tetszik ha egy lány bodyt hord? Barátom undorodik tőle de nem értem miért??

Figyelt kérdés

2022. márc. 15. 22:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%
Ne foglalkozz vele majd még szokja. Szerintem nincs dögösebb ruha a bodytól. Lehet fehérnemű vagy sima hétköznapi is nekem teljesen mindegy, én nagyon imádom ha body van a feleségemen.
2022. márc. 16. 05:23
 12/20 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem is kb olyan mint ha óvodás akarna lenni...Elég kiábrándító.
2022. márc. 16. 07:13
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A body igenis szexi és hasznos tud lenni.

Megjegyzem, hogy van kioldó ott lent, a combok között, elég csak azt kibontani és már mehet is a numera vagy bármi más. Hasznos tud lenni egy gyors menet esetében mikor nincs hely és idő több mindenre. Nem kell levetni és nem kell külön felvenni mint a melltartót, cserébe könnyen hozzá lehet a mellekhez férni.

2022. márc. 16. 08:02
 14/20 anonim ***** válasza:
23%
nekem se jön be
2022. márc. 16. 08:23
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem is gyerekes viselet

Kb mintha valami beteg pedofil lennék amikor a "kioldók" segitségével jutok oda a p*nához...

2022. márc. 16. 08:23
 16/20 anonim ***** válasza:

Én imádom, - nám!

Tuti az általános iskolai testnevelés órákon ejtettek rabul, a hasonló tornamezek ...

😁

2022. márc. 16. 09:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A body nem rossz, de kövér lányokon iszonyatosan áll...
2022. márc. 16. 09:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Semmi baj vele, de ha a barátodnak nem tetszik és neked is belefér akkor öltözz úgy ahogy neki is bejön.
2022. márc. 16. 12:22
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Na hát ha nekem panaszkodni egy férfi hogy neki nem tetszik rajtam a body, akkor mehetne tovább, de hála istennek a férjem is imádja rajtam, főleg hogy ez a kedvenc ruhám, szinte csak bodyt hordok. Eszméletlenül be jön lehet az sima vagy szexi fehérnemű akár.
2022. márc. 16. 12:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Én sem értem mi a rossz a bodyban, ez csak egy sima egyrészes ruha na de mindegy. Én fiúként hordok bodyt de nekem nagyon tetszik, szeretem hordani. Egyrészes és pont jó mert védi a derekamat vesémet ilyenkor mert nem csúszik ki a nadrágból.
2022. márc. 19. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!