Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Zelenszkij vonzó?
Valószínűleg a nagyapád lehetnék, (férfi vagyok) csak ellenben a Te szüleiddel tudok dolgozni egy számítógéppel, ismerem a helyesírást némileg, de sajnos még az Angela Merkel utódjának a neve sem hatott meg, és a Te véleményed sem oszt, sem szoroz!
"tudok dolgozni egy számítógéppel"
Én eddig akárhány informatikussal találkoztam, a kollegáim közül vagy bárhonnan az elmúlt 10 évben, még soha egyikük se fogalmazott így :D a számítógéppel dolgozni milyen, 23 colos crt monitort, 50 kilós házat és csavarkulcsokat kell elképzelni?
3!
Nem tudsz rákeresni, te fogyatékos?
11!
”Valószínűleg a nagyapád lehetnék, (férfi vagyok) csak ellenben a Te szüleiddel tudok dolgozni egy számítógéppel, ismerem a helyesírást némileg”
De a kérdésben leírt névre már nem sikerült rákeresni :d :D
A fiam barátai elcsodálkoztak amikor szétszedtem/összeraktam, telepítettem egy gépet, mert a legtöbb "korombeli", és az apja, a gépet sem tudja bekapcsolni! A gyerekeim, unokáim korú emberek hozzám hozzák a gépeiket, telefont, javítani, életet lehelni beléjük.
15!
És nem röhögték körbe a nagy informatikus urat, amikor megtudták, hogy két kattintást képtelen elintézni az interneten?
"A fiam barátai elcsodálkoztak amikor szétszedtem/összeraktam, telepítettem egy gépet"
Akkor te nagyon ügyes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!