Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvásárolható vágyfokozó?
Sziasztok!
Ti tudtok olyan izgatottsági faktort növelő/kimaxoló, vagy éppen szex minden pillanatát megélő vágyfokozót, mint mondjuk...mondjuk a drogok :D
(Eki,spuri,kóla stb ...)
Én nem akarok drogozni már, volt elég fiatalkori élményem, de volt is egy-kettő ami olyan stimulánsként működött, hogy szeretnék ha csak hasonlót is, de természetesebb úton, van ilyen?
Tudtam hogy ki kellett volna egészítenem a szöveget, de itt általában nem szeretik ha mesét írnak. :D
Első: Nagyon örülök neki, tényleg!
Én viszont nem gondolkodom hosszútávon nőkkel, mert nem vagyok párkapcsolat-centrikus, csak alkalmi szex a biológiai igényrendszerem, és önmagam elégítésére. :D
Második:
Számolok az addikció kockázatával, de ha természetes alapú, akkor nincs gond szerintem, vannak emberek akik mondjuk kávé nélkül nem tudják elkezdeni a napot, szóval ez ilyen nonszensz kicsit, meg ezért is próbáltam a drogok táborát gyengítő, és nélkülöző módon fogalmazni, de választ még mindig nem kaptam.
Felütöttem az internetet, és találtam dolgokat, de személyes, szubjektiv véleményt róluk nem igazán, és ez a része érdekelne.
Szóval kaphatnék esetleg érdemi választ is a kérdésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!