Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy életem során egyetlen egy alkalommal élveztem el análisan? Se előtte se utána nem sikerült soha, akkor hatalmasat élveztem. Máskor is élvezem de nem sikerül elmennem.
Magadnak sikerül? Hányszor próbáltad eddig?
Ha magadnak el tudsz menni, akkor lehet, hogy csak rá kell hangolódni.
Lehet volt egy kis görbülete a farkának, esetleg valahol vastagabb vagy csak egyszerűen pont jókor jó helyen stimulálta. Lehet hülye kérdés, de próbáltad rekonstruálni a pózt, stb.? Nem lehet hogy csupán a helyzet izgalma adott akkora pluszt?
Nálunk párom 99%-ban elmegy anál közben.
Magamról nyilatkozva pl. volt olyan amikor telefonált a konyhában, előrehajolva a pulton. Nem is hallotta hogy bementem. Megöleltem, elkezdtem simogatni a hátát végig, fenekét. Belémbújt a kisördög, farpofák szét és ujjbegyem az ánuszát simogatta. Nem szólt (nem is igazán tehette) de odatolta a csípőjét, láttam hogy tetszik neki... Mire abbahagyta a telefonálást szép fokozatosan de már benne is voltam.. Anál, spontán - és ez hihetetlenül beindított. Őt az, hogy tudta mit szeretnék, engem az hogy tudta és hagyta, akarta. Rég volt akkora orgazmusom, sőt talán azóta nem is... Anál szokott lenni, de az a szintű spontaneitás, szavak nélküli összhang hihetetlen mekkora plusz ingert adott...
35F
#4-es vagyok!
Érdekes tanulság lenne, hogy ha nem csak egy alkalommal lett volna köztetek vele sikerült volna vajon megismételni...? ☺️
Nekem sem megy úgy, de az érzés nem rossz. Mondjuk rám vannak kattanva a pasik emiatt mert elég nagy a popsim és legtöbbször egyből seggbe akarnak dugni
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!