Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak akkor van két fél kapcsolatban ha már szexeltek?
Én fiú vagyok és nekem ez fura, mert én szex nelkül is meg tudok szeretni lányt és kicsit fura hogy nem a szeretettől számít kapcsolatnak.
Volt már olyan hogy én megszerettem már lányt, szerintem ő is engem, de még nem szexelünk. Jött egy másik fiú és ő vele előbb szexelt így őt választotta. Nekem kicsit fura ez hogy a szex miatt lesz kapcsolat, mert én először egy lány lelkét akarnám megszeretni. Eléggé fura hogy ennyire a testi dolgok a lényegesek.
Mi időnkben általánosságban az volt a szokás, hogy előbb járni kezdtünk és csak utána volt szex.
Nem volt az rossz, mikor udvarolni kellett,hogy megkapj egy nőt.
Ne változz meg azért, mert itt néhányan azt írják, hogy mindig a szexnek kell lennie az elsőnek. Fontos a szex, nem azt mondom, hogy nem. De ha magamból indulok ki, én gyorsnak tartanám, ha az első pár randin meg akarna fektetni a srác. Csak azután működik nálam a dolog, miután bízom az illetőben.
Egy jó szextől még nem fogok beleszeretni senkibe. Számomra is a legfontosabbak a lelki dolgok.
Nálam nem így működik 🤣😊
Még szex sem volt de ki lett mondva H együtt vagyunk
Nem. Én akivel kapcsolatot szeretnék, azt előbb még szeretném ismerni. Ennek alapja mondjuk egy hónap randizás, beszélgetés stb, utána jöhet a szex is. Nem fordítva.
De ők az első kapcsolatomban amikor szűz voltam, 4 hónapig nem szexeltunk még de ettől még együtt voltunk. Szóval ez egy hülye logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!