Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek béna az a pasi aki évek alatt nem veszi észre hogy a nője mindig csak színleli az orgazmust?
Figyelt kérdés
Tapasztaltnál vallja magát a férfi aki ért a nőkhöz. Pedig sajnos nem jó az ágyban.
Vagy a nővel van a baj aki eljátsza hogy jó neki. szégyelli hogy nem tud elélvezni. A férfinak meg nem akarja elmondani hogy nem jó neki.
Sajnos nincs előjáték és igazán odafigyelés a férfi részéről így nehéz felizgulnia a nőnek.
2022. márc. 12. 12:48
A kérdező szavazást indított:
A férfi béna
A nő hülye hogy eljátssza
Mind a ketten hibásak hogy nem működik a szex úgy ahogyan kell
30 szavazat
1/7 anonim válasza:
Mindketten hibásak. A nő nem közli a problémát, a férfi nem elég figyelmes.
2/7 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy egy nő nem tud elélvezni (le lehet potnozni). Olyan van, hogy nem ismeri a testét, és/vagy nem képes a vágyariról beszélni, és azt hiszi, jobban jár, ha hazudik. Sose fogom fel, hogy ennek mi értelme. De a férfinak is gratulálok, akinek ez nem tűnik fel. Én is találkoztam ezzel, hogy azt hitte tapasztalat, és jó az ágyban, de ki kellett ábrándítani, mert viccnek is rossz volt. Nem értem, hogy lehet együtt úgy két ember, hogy alap dolgokat nem tudnak egymáson észre venni, és nem képesek beszélni róla, ha nem jó valami. Ha pl nincs kellő előjáték, vagy jelezni kell, vagy nem muszáj a két félnek együtt lennie.
3/7 anonim válasza:
Az is lehet hogy tökéletesen tisztában van vele a csávó hogy a nőnek nincs orgazmusa csak teljesen leszarja, neki így is simán jó.
5/7 anonim válasza:
Ha sosem élvezed, akkor miért nem beszéled meg vele, hogy neked hogyan volna jó a szex? Évekig csak színleled mellette? Ennek mi értelme van most őszintén?
6/7 anonim válasza:
Nekem is van olyan ismerősöm aki leszarja hogy a nőjének is jó legyen. De nem is várja el hogy színészkedjen a csaj. Hetente egyszer-kétszer ráfordul, néhány lökésből teliveri azt szevasz. A nő vele van már évek óta mert az érdek nagy úr.
7/7 anonim válasza:
És ha észreveszi is, mivan? Ha a nőnek jó így, és minden alkalommal eljátssza, mit kéne a férfinek tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!