Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a módszerrel szórakozóhelyen csajozni? (lehet undorítóan hangzik elsőre)
Feltétlenül írd meg, ha kipróbáltad. Látjuk, hogy semmivel nem lehet eltántorítani, úgyhogy hajrá....
🤦♀️
#9 köszii, feldobtad az estém, kissé felemásra sikerült a napom, jól jött!
Ha tényleg megteszed írd meg, mindenképpen, mert elég agyament ötlet kérdező.
Ebben amúgy tényleg van valami. Pl amikor a barátnőm elmegy pisilni és utána megyek én is, érzek egy furcsa szagot, vagy illatot, olyan érdekes, nem is tudom leirni, de hogy mondjam, likeolom a dolgot, érzem, hogy punci volt a mosdóban és a fszom ilyenkor erre áll vigyázban. Lehet az ősembertől maradt vissza bennünk ez, de ami baj, hogy szerintem ez az ősemberség nem minden férfiban, nőben maradt meg. Jöttek a prűd nők, hogy jaj spermas lett a takaróhuzat azonnal húzzuk át, fúj én így nem alszom benne stb.
Kiégett belőlük ez az állatiasság. Szerintem 100 nőből talán 1, de ha meredekebben kellene saccolni akkor talán 1000 nőből 1 az, aki érzi a sperma illatát és bevadul tőle.
Szerintem felesleges próbálkoznod ezzel kérdező, de én támogatom, ugyanis mi lenne a világgal ha nem lettek volna a nagy úttörők, hol lennénk most, hol tartana a világ jelenleg, ha minden tudós, feltaláló, fizikus, kémikus, biológus azokat az ötletek kidibták volna a szemétbe, vagy elégették volna amikre mások azt mondták, hogy hülyeség, fszság...
Ne hallgass másokra, próbáld meg, engem érdekel, hogy sikerül e valami ezzel a módszerrel.
Próbáld ki ha ennyire akarod.
Én amúgy a legjobb természetes illatú barátom spermáját is ugyanolyan rossz, szúrós szagúnak találtam, mint a legrosszabb testszagúét (testszag vagy illat alatt nem az izzadtságra, vagy bármilyen pacsulira gondolok, hanem csakis a tiszta természetesre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!