Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezzel a módszerrel szórakozóhe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel a módszerrel szórakozóhelyen csajozni? (lehet undorítóan hangzik elsőre)

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy előtte egy zsebkendőbe beleélvezek és zsebre rakom. Majd azt, mint parfüm használom, a természetes feromonokra és illatokra lehet jönnének a csajok. Miért a mű pacsulik indítanák be őket, mintsem a természetes dolgok? Aminek értelme is van? Szerintetek működhet?
2022. márc. 11. 22:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Feltétlenül írd meg, ha kipróbáltad. Látjuk, hogy semmivel nem lehet eltántorítani, úgyhogy hajrá....

🤦‍♀️

2022. márc. 11. 23:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

#9 köszii, feldobtad az estém, kissé felemásra sikerült a napom, jól jött!

Ha tényleg megteszed írd meg, mindenképpen, mert elég agyament ötlet kérdező.

2022. márc. 11. 23:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen, #12 :D
2022. márc. 11. 23:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedves vagy, #13 😘
2022. márc. 12. 00:02
 15/17 anonim ***** válasza:
3%

Ebben amúgy tényleg van valami. Pl amikor a barátnőm elmegy pisilni és utána megyek én is, érzek egy furcsa szagot, vagy illatot, olyan érdekes, nem is tudom leirni, de hogy mondjam, likeolom a dolgot, érzem, hogy punci volt a mosdóban és a fszom ilyenkor erre áll vigyázban. Lehet az ősembertől maradt vissza bennünk ez, de ami baj, hogy szerintem ez az ősemberség nem minden férfiban, nőben maradt meg. Jöttek a prűd nők, hogy jaj spermas lett a takaróhuzat azonnal húzzuk át, fúj én így nem alszom benne stb.

Kiégett belőlük ez az állatiasság. Szerintem 100 nőből talán 1, de ha meredekebben kellene saccolni akkor talán 1000 nőből 1 az, aki érzi a sperma illatát és bevadul tőle.

Szerintem felesleges próbálkoznod ezzel kérdező, de én támogatom, ugyanis mi lenne a világgal ha nem lettek volna a nagy úttörők, hol lennénk most, hol tartana a világ jelenleg, ha minden tudós, feltaláló, fizikus, kémikus, biológus azokat az ötletek kidibták volna a szemétbe, vagy elégették volna amikre mások azt mondták, hogy hülyeség, fszság...

Ne hallgass másokra, próbáld meg, engem érdekel, hogy sikerül e valami ezzel a módszerrel.

2022. márc. 12. 00:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki ha ennyire akarod.

Én amúgy a legjobb természetes illatú barátom spermáját is ugyanolyan rossz, szúrós szagúnak találtam, mint a legrosszabb testszagúét (testszag vagy illat alatt nem az izzadtságra, vagy bármilyen pacsulira gondolok, hanem csakis a tiszta természetesre.)

2022. márc. 12. 03:21
 17/17 anonim ***** válasza:
71%
edd meg a g*cis zsepid és takaródj el orvoshoz te beteg dög
2022. márc. 18. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!