Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akit izgat a tökönrúgás és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit izgat a tökönrúgás és hasonlók, az mit szeret benne?

Figyelt kérdés
Akár férfi, akár női oldalról

2022. márc. 11. 10:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

El nem tudom képzelni.

Én mindig arra vigyázok, nehogy megnyomódjon, vagy megütődjön.

Még lötyögni sem szoktam hagyni, nemhogy megütni.

2022. márc. 11. 10:19
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Engem a rúgó oldaláról izgat a dolog.

Nagyon szexinek tartom, amikor a fiú odakap az ágyékához, felakadnak a szemei és összegörnyed. Percekig azt érzem, hogy uralkodom felette, bármit megtehetek vele, mégsem teszem, inkább ápolnám, beszélnék hozzá és lehetőséget keresnék, hogy a fájó testrészt megérintsem.

Már csak az ilyen történetek olvasása is határtalan izgalommal tölt el.

Persze a fiúk nagy többsége (főleg fiatal korban) fél és irtózik ettől, dehát ez van :)

2022. márc. 11. 10:34
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Te mit akarsz mindennap ezzel a kérdéssel?
2022. márc. 11. 10:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még sosem ütődtek meg, csak néha megnyomódnak, de már az is kellemetlen.
2022. márc. 11. 10:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem hasonló okok miatt izgat mint a 2-est csak a másik oldalról amikor megmarkolják vagy megrúgják nem tudok védekezni és ki vagyok szolgáltatva (F)
2022. márc. 11. 10:43
 6/10 anonim ***** válasza:
16%
#2, 5 ühh elág beteges. gyerek meg minek, ugye :)
2022. márc. 11. 11:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nőként nehéz elképzelni, hogy konkrétan milyen érzés, ha megütődik. De azt tudom, hogy már kisebb megnyomódásra is érzékeny szokott lenni nekik, szóval nem arra valók, hogy ütögetve legyenek.
2022. márc. 11. 11:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Érdekel a női dominancia, keddvelem a női lábakat, nem volt még benne részem, így örülnék, ha 1× egy domináns nő által ezt kipróbálhatnám.
2022. márc. 11. 14:59
 9/10 anonim válasza:
Engem az izgat benne hogyha utána könyöröghetek "hogy léccci nee" "kérlek ne túlságosan nagyot" stb. Pl én jó nagy, és erős vagyok fizikailag. Imádom ha egy nálam fiatalabb, vékonyabb csajnak kell könyörögni, kúszni, mászni, és becsicskulni :)
2022. márc. 13. 10:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Rúgni rugnek szívesen, de kapni csak nőtől..
2022. márc. 14. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!