Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan dolog amit szexfilmben láttál, és mindenképpen szerettél volna saját magad is kipróbálni ? Mi volt az ?
Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 17:23
1/10 anonim válasza:
Az, hogy sok pasi b*sszon meg egymás után, mind élvezzen a p*ncimba, a szemem meg legyen bekötve és ne is lássam hányan vannak és, hogy néznek ki. :)
L
2/10 anonim válasza:
1# Jó kis perverz vagy dugnálak
3/10 Mkdir válasza:
#2 azt se tudod ki az, azt se tudod, hogy néz ki, sőt még azt se hogy tényleg lány írta-e, de dugnád? Hát oké...
4/10 anonim válasza:
3# Luk luk csak a keretmás :D :D :D Még a legyet is röptében xD
5/10 anonim válasza:
Nem konkrétan szexfilmben. De időnként szoktam szexuális fantaziákról írni. Ezek közül van pár amit jó lenne átélni, illetve kipróbálni. Ilyenek pl. a kezek összekötése, szemek bekötése, és ezek után a partner szabad izgatása. Szex különféle helyszíneken. Főleg vízparton, illetve a természetben, erdőben pl. Valamint az autós kaland mint olyan izgat, noha abban már van tapasztalatom.
6/10 Mkdir válasza:
A kérdésre válaszolva igen sok mindent kiprobaltam már, egész életemben hyperszexualis voltam,(viszont válogatás nélkül mindenkivel nem! ) nem tudom hogy van e neve a kategóriának, amikor egy házaspár vagy szerelmespár közösen megeroszakol és használ egy nőt. Természetesen nem igazábol,csak nagyon élethű szerepjáték szinten. Minden felállásban volt részem többes szexben, de ilyen még nem.
7/10 anonim válasza:
Taxisorfőrként vezetni , klassz extra csöcsös nő meg egy karcsú ringyóca kinézetű fiatal utas beül hátra. Nézem a belső tükörben őket . Az idősebb dumál és festi magát , míg a fiatal szét teszi a lábát, full borotvált és cirógatja a buxáját . Menet közben felveszek egy afro macát aki úgy fizet hogy a brémet markolássa majd kiszív és utána kiszáll . Jól beizgul erre a fiatal egyre több ujját nyeli el a vulvája . Ezt meglátja a csöcsös kiakad ő miért marad ki mindebből. Megállok alaposan meglovagoltatom a karcsút ,gyorsan utána a csöcsöst análba pakolokom és a végén a dudáival elélveztet .
8/10 anonim válasza:
Felül kényszerzubbony van rajtam alul bekatéterezve és egy nő megdug egy felcsatolhatóssal. Korábban nem is gondoltam volna, hogy ilyen izgasson, meg egyáltalán az orvosi dolgok de abban a filmben valamiért nagyon tetszett.
F/33
10/10 anonim válasza:
Templomban szopni. Izgi volt.
Aztán már mindenféle extrém helyeken is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!