Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszírozás közben felállt. Gáz?
Figyelt kérdés
Szóval haverom anyja megmaszírozott, nekem meg elég rendesen felállt közbe, aztán észre is vette sajnos. Alsó gatyában voltam csak. Kicsit kellemetlen. Vagy nem? Mit gondoltok, ciki? 25 éves vagyok. Mit mondtál volna abban a szituban? Senki nem mondott semmit igazából. De kicsit kellemetlennek érzem most a haverom anyja szemébe nézni.2022. márc. 10. 12:06
11/17 A kérdező kommentje:
Na. A 10 es nem a levegőbe beszél, mint itt a többiek.
2022. márc. 10. 15:18
12/17 anonim válasza:
Átlagos nap. Átugrok a haverhoz alsogatyába, az anyja meg mindjárt kezelésbe vesz.
13/17 A kérdező kommentje:
Látom nem vesztek ti komolyan engemet. Ez egy kicsit másabb társasági kapcsolat. Egyedülálló a nő. És sokszor aludtunk is már egy ágyban is. Buliból hazafele már sokszor volt hogy nem tudtam volna hogyan haza jutni, és ott aludtam náluk. Nincs pót ágyuk csak kanapéjuk.. aztán nem kérték hogy aludjak kanapén. Feküdjek be haverom anyjához az ágyba.
2022. márc. 10. 17:16
14/17 anonim válasza:
Igen persze. 😅 Találj ki még ilyeneket hátha valaki elhiszi.😂
15/17 A kérdező kommentje:
Jó, hát az nem az én bajom, hogy ki mibe kételkedik. Nem is ezért írtam ki a kérdést, hogy csak kételkedő válaszok jöjjenek. Nem az én bajom ha valaki nem hisz el valamit.
De valami választ is várnék már.
2022. márc. 10. 19:57
16/17 anonim válasza:
Csak írni tudsz, kitalált mesét? Olvasni nem? Kaptál válaszokat, a kérdésedhez illőt is, meg komolyat is.
17/17 anonim válasza:
Ha azt állítod nem kamu, akkor miért nem dugtad még meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!