Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kozosultem a párommal és bepisiltem. Azt hazudtam neki hogy elelveztem és abba is hagytuk. Szerintetek rá jött ?
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 19:56
2/10 anonim válasza:
Elég jól meglehet a kettőt különböztetni, másnem mikor kifolyik.
De nagyon undorító vagy, ráadásul ezzel fertőzést is kaphat. Miért nem pisiltél előtte?
Bár eleve el se hiszem, szerintem ez lehetetlen. Volt mar olyan barátom aki a reggeli merevedéskor se tudott pisilni, hiába kellett neki.
3/10 anonim válasza:
Na és akkor mi van miért kell szégyelni inkább pont hogy folytatni kellett volna!!
4/10 anonim válasza:
Nagyobb gond ha nem jött rá - mert azt jelenti édeskeveset tud a szexualitásról.
5/10 anonim válasza:
Akkor jó kevés pisi jött ha bármilyen módon összetéveszthető az élvezéssel, bár sokkal valószínűbb, hogy kamu az egész sztori. :)
2: elvileg nem lehetetlen. Simán lehet álló farokkal pisilni.
6/10 A kérdező kommentje:
NŐ VAGYOK!
2022. márc. 10. 10:46
7/10 anonim válasza:
Hát akkor nem ártott volna ezzel kezdeni... Nagy valószínűséggel nem, vannak férfiak, akik a mai napog tagadják a squrtinget (nem tudom hogy mondod magyarul). Mindet eltakarítani, kimosni, aztán többet ilyen ne legyen.
8/10 anonim válasza:
Barátnőm orgazmuskor rendszeresen spriccel! Engem kifejezetten izgat, nemhogy gáz lenne! Biztosan fogsz találni olyan pasit akinek nagyon tetszik, én például az első ilyen eset után vettem neki emlékbe egy szép nyakláncot, mivel addig én is csak filmen láttam ilyet!
9/10 anonim válasza:
Ne aggódj. A pasid helyében én büszke lennék rá, hogy így be tudtalak pörgetni.
A fertőzés miatt se aggódj. A friss vizelet steril, a vese így választja ki. (Hacsak nincs véletlenül húgyúti fertőzésed.)
10/10 zozo256 válasza:
Sztem mond el neki, nincs ebben semmi gáz, sztem vicces :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!