Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kérjem meg hogy a fenekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjem meg hogy a fenekemet is izgassa a barátnőm?

Figyelt kérdés
Cikinek érzem
2022. márc. 9. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

En sokszor direkt olyan pozokba voltam ahol konnyeden hozzáerhetett veletlenul es akkor picit nagyobbat nyogtem, meg picit kitoltam kozbe ha ugy volt stb. Ezek foleg mikor szajjal kényeztetett. Es egy ido utan ra érzett es kifejezetten ott is simogatot, amitol aztan nem kellett megjatszanom magam kivoltam tole... :D

Aztán ra par alkalommal szopas kozbe megujjazott, amitol akkorat élveztem mint meg soha. Azota beszéltünk rola es egyikunknek se ciki mar, ot is izgatja.

22/F

2022. márc. 9. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
Ne kerd meg ilyesmire. Igaz biologiailag logikus hogy kenyeztetve akarjuk erezni magunkat ott, de ez csak a noknek megengedett, ha te is szeretned akkor elhordanak mindenfele buzīnak
2022. márc. 9. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
#2 Konkretan ugyanez a tortenetem.
2022. márc. 9. 18:51
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Mi a jó büdös fsz???!!!!!
2022. márc. 9. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőd, párod, vagy csak dugópajti? Előbbi esetben ideje lenne bizalmadba fogadni és megnyílni a másik előtt, elmondani őszintén mire vágysz. Ettől még nem biztos, hogy teljesíti, de ki mással osztanád meg a vágyaidat mint azzal akivel együtt vagy?
2022. márc. 9. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
48%
2: bocs de ez hülyeség. A pasiknak ugyanolyan élvezetes ha nyelvvel kényeztetik az ánuszt mint a nőknek. Tele van idegvégződésekkel. Erős erogén zóna. Ha nő csinálja, mitől lenne buz.s? Butaság.
2022. márc. 10. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!