Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy fiatalabb nő, idősebb férfi párkapcsolatáról?
Én sem utasítanám el ;) Egyébként pedig miért ne működhetne?
48++Ffi
Nekem majdnem ugyanez volt. Ő 49 én 24 voltam amikor összejöttünk.
Bő 2 évig tartott, életem legjobb pasija volt. (Nem a korkülönbség miatt lett vége.)
Ha boldogok vagytok együtt, minden stimmel, akkor hajrá, nem a kor számít. De ha csak kompromisszumokkal működik, akkor inkább mielőbb szakíts, utána egyre rosszabb lesz.
Köszönöm szépen! Igen,én vagyok az egyik érintett, 26/L
Utolsó: nekemis ő életem legjobb pasija! 1 éve "kavarunk" de több,mint szimpla szex már régóta, elmondta,hogy szeret és szeretné velem megpróbálni és időközben énis belészerettem! Szeretnék vele sokkal komolyabbat! Figyelmes,férfias, hercegnőként kezel, mellette igazán nőnek érzem magam! Vele családot is eltudnék képzelni,a szex is eddig vele a legjobb! igazi férfi, mielőtt bárki "kezdené" nem dúsgazdag egyáltalan,nem a pénz számít,hanem hogy szinte 100%os az összhang köztünk,mind szexualis téren mind emberileg,mindenhogy! Igazság szerint nem is a "megszólástól" tartok,mert ez a kettőnk dolga,hanem hogy 10-15-esetleg több év múlva mi lesz..de ez úgyis akkor derül ki,csak kívámcsi voltam a tapasztalatokra! Utolsó megkérdezhetem hogy miért lett vége? Persze ha csak megszeretnéd osztani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!