Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha nagyon izgat ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon izgat ha megcsalnak (cuckold jellegű) de nem találok olyan nőt aki nyitott lenne erre?

Figyelt kérdés

Valamiért nagyon felizgat ha "megcsalnak" de nem találok olyan barátnőt akit ez érdekelne. Könnyen ismerkedek, de amikor ez érintőlegesen szóba kerül mindenki kategorikusan elzárkózik.

Pedig nem is szeretnék jelen lenni egyébként és soha nem erőltettem ezt a témát csak megadtam a lehetőséget.

2022. márc. 9. 11:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

9es vagyok.

szerencsére a párkapcsolatom ennek ellenére rendeben van, de megírom majd mennyien jelentkeztek :D Azthiszem rekordszámú lesz :D :D

2022. márc. 11. 11:20
 12/15 anonim ***** válasza:
32%
#9: Mármint te szeretnél más pasival dugni, vagy azt szeretnéd, hogy a párod dugjon más nőt?
2022. márc. 11. 11:26
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

Ismét 9es vagyok...

Én nem szeretnék mással. :) Szóval inkább azt díjjaznám ha ő

2022. márc. 11. 11:28
 14/15 anonim ***** válasza:
80%
#13 mármint hogy plusz egy nőt "bevegyetek"? Hááááát pedig 10-ből 9 pasi ez ellen nem szokott tiltakozni 😄
2022. márc. 11. 12:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgat a megcsalásos fétis de az én párom se akarja. Szerintem te se erőltesd. A megcsalásos szerepjátékot viszont kedveli, kiélem abban a fétisemet.
2022. márc. 11. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!