Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ragaszkodik ahhoz hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ragaszkodik ahhoz hogy keressek magamnak valakit?

Figyelt kérdés
Egy fiú korábban hajtott rám, de akkor nem akartam tőle semmit. Akkor összejött egy másik csajjal, akivel azóta együtt van, ennek 2 éve. Mióta kicsit jobban kifejezem a vonzalmamat, folyamatosan flörtölős szituációkb kezd. Feltűnően néz, megsimítja az arcom, megpuszil. Többször szexuális témájú dolgokról beszél nekem. De utána mindig elnondja hogy tetszik neki az élet a barátnője nellett, nem akar lelépni. Meg hogy van egy biztos kapcsolata és azt nem akarja eldobni. Mindig mondja hogy szerezzek pasit. Miért akarja hogy szerezzek pasit, ha kettesben meg szexuálisan provokál?

2022. márc. 9. 09:37
 1/3 anonim ***** válasza:
28%
Azt akarja hogy őt szerezd meg.
2022. márc. 9. 09:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
mert akkor megszűnne a csábítás
2022. márc. 9. 09:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Könnyebb nemet mondani ha a másik is foglalt. Mert az már 2 nem. Így meg egyedü magát kell visszafognia ami elég nehéz.

Szerintem engedd el

2022. márc. 9. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!