Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik rendszeres szexuális életet éltek: mennyiben más a szex így rendszeresen, mint ahogy elképzeltétek, amikor még szűzek voltatok ? Jobb, vagy rosszabb, vagy nem lehet hasonlítani ?
Szerintem is fontos dolog a szex egy tartós kapcsolatban, de erősen túlértékelt, különösen abban a tekintetben, hogy sokan pl válóoknak tartják, ha nem halál izgalmas a szex 10 év után.
Nagyjából 1-2 év után beáll egy rutin, tudod, hogy a másik hogyan szereti, mit kell csinálni és hogyan, hogy élvezze.
Szeretem csinálni, szeretem a páromat, de a szex csak egy kis része a kapcsolatunk hatalmas gazdagságának.
Amikor még szűz voltam, akkor azt gondoltam, hogy sosem lesz lehetőségem szexelni.
Azóta 8 éve együttvagyok a nővel, akivel először szexeltem.
Viszonylag ritkán szexelünk, talán ennek is köszönhető, hogy minden egyes alkalommal olyan, mintha először csinálnám, szóval ilyen szempontból megvan az újdonság varázsa érzés.
Van egy barátnőm aki fantasztikus!
Minden van!
Szex és orál! Úgy tud lovagolni!
Milyen szépen dorombol!
Amilyen régen volt olyan most és mostanában is!
Mindenkinek ajánlom, hogy keressen olyan Hölgyet aki becsületesen és őszintén viselkedik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!