Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megdugtam csak azért mondta ezt?
3 hónapja vagyunk együtt, igazi kapcsolatnak nem nevezném egy buliban szedtem össze ahol leszopott. Érzelmi részről szinte semmit nem beszélünk meg, ha problémája van a másiknak abban sem segít (egyszóval ő engem totál leszar)
Aztán hétvégén elhoztam magamhoz és nagyon ideges volt, félt a szüleimtől is stb, ezért tekertem egy jointot amit elszívtam vele...
Nem tudom mi történt velem de úgy be indultam hogy szanaszét keféltem majd a végén leszopott és a cuccot is lenyalta rólam....ez volt életem legjobb szexe.
Másnap ezt mondta "változtak az érzéseim irántad" aztán adott egy csókot, de a probléma most jön, pár órával később tiszta depis lett, nem veszi fel a telefont, meg veszekedett velem utoljára...
Nem tudom mivan vele de most még szakítani akar.
Furcsa de kihasználva érzem magam férfiként. Normális hogy ezt érzem? 29f 32n
Nincs szükségem külön lakásra 200 négyzet méteren nem zavarjuk egymást...amúgy az nem lehet hogy a drogtól kattant be?
Sima füvet szívtam vele amúgy csak..
Ötös ha olvasod...
Én a feleségem nevezem r*bancnak játékosan perverz módon és élvezi, és szereti. Nem mindenki ugyanúgy működik ám ..
14
Egyes etnikumoknal teljesen normális :)
Ez a nő mit keres 32 évesen a húspiacon? Nem nevel gyereket, bulikban szopik, érzelmi hilladék. Egy elb...tt sorsú macskás szingli. Mj ha nem ribi? Családanya, álruhában?
Neked jó lesz. Te is nagy lófütty vagy. A pöcsöd meg a zöld érdekel.
Minek.mutattad be? Elveszed? Inkább ne szaporodjatok.
16 os! De Ti 10 éve nyomjátok, fű nélkül, érzelmekkel, stb. Ez meg két vergődő ember aki egy kiadós kefélés után kamasz osztálytársat játszik.
A 15- ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!