Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem izgat jobban a szopás mint a szex?
Figyelt kérdés
Én jobban szeretem azt ha szopnak, a dugást nem is nagyon igénylem.2022. márc. 8. 13:11
11/18 anonim válasza:
Utolsóval teljesen egyetértek. A konkrét aktus során, ha nem vagy önző, elég keményen kell koncentrálni, hogy ne élvezz el a szűk, puha és nedves puncitól 2 perc alatt. Márpedig nekem fontos a partnerem öröme, sőt! Ilyenkor mondhatni előnyebn is részesítem a másikat. A szopás viszont a teljes elengedés, a totális stressz kiűzés és a maximális élvezet ideje egy férfi számára. Mikor semmi más dolga, mint élvezni a látványt, az érzést, átadni magát az élvezetnek, minden mást kizárva. Ilyenkor megszűnnek problémák, mintha csak körülötte forogna a világ és ebben a kis időben, minden csak róla szólna, arról hogy neki jó legyen! Ennél már csak annak a gondolata nyújthat többet, hogy az a nő nem csupán azon dolgozik, hogy neked örömöt nyújtson, hanem még számára is nagyon izgató és teljes odaadással, élvezettel teszi mindezt. Nincs számomra pihentetőbb és jobb kikapcsolódás, mint a szopatás. Mintha csak kiszívnák belőlem az összes problémát és önfeledt boldogságot töltenének be a helyére. Szóval hölgyeim, sokan ezért szeretjük annyira a szexnek ezen formáját. ;)
12/18 anonim válasza:
Ki hogy éli meg, elvégre különbözőek vagyunk. Én alapvetően nem szeretek passzív lenni és csak tűrni az élvezetet. A kezem szopás közben is el szokott kalandozni. Dugásnál én irányítok, kiélhetem a férfi privilégiumomat. Az utolsónál nem értem ezt a koncentrálást...én inkább arra szoktam a végén koncentrálni, hogy elmenjek. Nem könnyen szokott összejönni. Addig is keményen pakolom a nőt mindenféle pózban, szeretek dominálni. Nekem ezért unalmas a szopás, annál csak vagyok és közben is eszembe jut, hogy vajon sikerül el elbánnia velem, le tudja-e nyelni a cuccot, vagy félig megfullad tőle.
13/18 anonim válasza:
#12, Mikor én már azzal küzködök, hogy végre elmenjek az régen rossz, abban már nem sok élvezet van számomra. Mellesleg mindenki más, mindenki másra gerjed, stb, stb. Ha te élvezed is és egyben nehez élvezel el, akkor a nők tuti imádnak, hozzájuk vagy hasonló, de sztem az átlag férfi, küzd vele, hogy ne élvezzen egy számára roppant mód izgató nőt pakolva. Mellesleg itt az összes nő azt vallja, hogy még nem találkozott akkora mnnyiséggel, amit ne bírni lenyelni... hozzáteszem és ebben én is csatlakozom, az enyémmel sem sikerült mindig, pedig nem jön egy deci :)
14/18 Rostás Judit válasza:
26 éves nő vagyok.
Én jobban szeretem a szopást mint a többit. Persze ha kinyalnak az is jó
15/18 anonim válasza:
Mert nem akarsz oromot okozni a nonek, csak o okozzon neked....
16/18 anonim válasza:
A szopás mindenek feletti, óriási gyönyör nekem. Férfiként ez a creme della creme a szexben nekem. Főleg, ha jó sok creme jön a répámból egy hosszú szopatás után.:)
17/18 anonim válasza:
A szopatás a természet csodája, ebben van a legnagyobb orgazmusom nekem is!!! Imádom:)
Alig várom, hogy megint leápoljon a barátnőm, puha szája a szopás temploma számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!