Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normalis ha egyik nem verrokon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis ha egyik nem verrokonom joganadragban folyton a puncim,mg a fenekem bamulja?

Figyelt kérdés

Szeretem a cicanadragot, es ez nekem a legkenyelmesebb otthoni viselet, de mikor eljott egyik rokonom (nem verrokon) hozzank, mindig "oda" leskelodott.

Amugy nem mindenki csinalja ezt, de o kb nagyon feltunoen csinalja.

2022. márc. 7. 13:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én ha kiüti a szemem akkor kívánom is.
2022. márc. 7. 13:56
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha valami nem tetszik, nem nézem. Ha nézem akkor tetszik, ha tetszik akkor nyilván nem csak nézegetném.

Nekem is van egy unakatesóm, 22 éves, irgalmatlan jó csaj. De nyilván nem feküdnék le vele.

2022. márc. 7. 13:56
 13/21 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kinyalná a mézesköcsögödet.
2022. márc. 7. 14:13
 14/21 StevenUp ***** válasza:
0%

Eddig azt hittem hogy a jógás csajok okosabbak mint az átlag.

Tévedtem.

2022. márc. 7. 14:27
 15/21 anonim ***** válasza:
Max 16-17 éves lehetsz, vagy 13!
2022. márc. 7. 14:32
 16/21 A kérdező kommentje:

Stevenup

Orulok, hogy Te zseni lettel.

Na most h mar ezt kozolted, ugorhatsz mas kerdesre

2022. márc. 7. 14:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Megb*na, pasik osztonlenyek, erre gondolnak elsokent.
2022. márc. 7. 14:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Teljesen normális.
2022. márc. 7. 15:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem fogod kitalálni hogy működünk, mi sem tudjuk kitalálni hogy, hogy működtök, ez minden egyes nap bebizonyosodik. Itt a gyakorin ez különösen érezhető😝. Amit tehetsz, hogy hallgatsz a megérzéseidre. Részemről ha látok egy formás lányt jógázni és belefeletkezek abba hogy feltűnően nézem a fenekét és a punciját, az azért van mert képtelen vagyok levenni róluk a szemem, megrészegít a látvány és viszem tovább a történetet, bizony a szexre gondolok (itt most igyekeztem nagyon kifinomult maradni☝️). Van rá esély hogy ez a te szituációdnál is érvényes, és rajtad áll hogy ezt hogyan szeretnéd kezelni. Ha szeretnéd hogy lépjen, engedj a “kérésének”. Csak legyél tisztába a kockázatokkal, meg azzal hogy családon belül a szexualitást bolygatni nem feltétlenül jó ötlet. De ez is hozzáállás és körülmények kérdése. Legyél megfontolt, halgass a megérzéseidre.
2022. márc. 7. 16:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Igen, normalis, de ha kellemetlen akkor nyugodtan raszolhatsz. Azert a korara kivancsi lennek; bevallom, kisfiukent en is eleg elenk fantaziaval rendelkeztem, es neha elkalandoztam a nem verrokonjaim latvanyaval.
2022. márc. 7. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!