Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet-e bármit tenni a képküld...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e bármit tenni a képküldő oldalakon keringő pedofil tartalmak ellen?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam, hogy linkeljem-e a profilt, de szerintem jobb, ha nem. Képküldés.com oldalon találtam már sokadjára egy olyan profilt, ahol rengeteg a pedofil tartalom.

Ha jól látom, még jelenteni sem lehet se a képet, se a profilt.

2022. márc. 6. 19:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Közben a levelem hatására 5 perc múlva már nem is volt elérhető az oldal. Jelentettem még 2 hasonló profilt, amit találtam, azoknál is reménykedem a hasonló reakcióban.
2022. márc. 6. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:
68%
Baz és tényleg. Nem is kell olyan sokat keresni.
2022. márc. 6. 20:40
 13/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem akarok beleszólni, de ezek nem olyan egyszerűen hozzáférhető dolgok, amikbe csak úgy bele lehet botlani. Ezt keresni kell. Én soha nem találkoztam ilyesmivel, mert nem jutna eszembe ezt nézni.
2022. márc. 6. 20:46
 14/14 anonim ***** válasza:
41%
Ugyan ilyen tartalmakkal sose találkoztam, az tény, hogy van pár kérdés, gyanítom ugyan attól a személytől, aki rendszeresen gyermekkori szexuális élményekről kérdez. Nagyon beteg.
2022. márc. 6. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!