Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Haverod anyja olyankor hív át...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverod anyja olyankor hív át kv ra mikor tudod, hogy nincs otthon haverod. Mit teszel?

Figyelt kérdés
Szóval haverod anyja megtette az első lépést, elhív kv ra magához. Elmész hozzá. Megiszod a kvt. Hogyan próbálsz közeledni hozzá szexuálisan, hátha lesz belőle szex? Valamint néha messengeren küld szívecskés puszis smilét. Erről mit gondoltok?
2022. márc. 6. 16:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Semmit, elbeszélgetünk, és ennyi.
2022. márc. 6. 20:19
 12/31 Dzsoki ***** válasza:
Figyeld,hogy mit csinál! Hogyan fogad? Ad puszit? A szád közelébe adja,esetleg rá? Nadrágban van vagy szoknyában? Egy szál ingben úgy kigombolva,hogy a melle egy része látszik. Igen,brit tudósok most ott tartanak,hogy a melltartó viselésének,lehetnek káros hatásai. Pláne,ha nem teljesen passzol a méret szöveget is nyomhatsz.Majd megjegyzed,hogy milyen szexis ez az ing. Reakciótól függően rákérdezel,hogy bugyi sincs rajtad? Innen már neked kell nagyfiúnak lenned!Mindezeket megelőzően,azt írtad,hogy akkor hív,amikor a haverod biztosan nincs otthon. Azt nem írtad,hogy van-e férje? Az egy nagyon zavaró tényező tudna lenni!
2022. márc. 8. 09:50
 13/31 A kérdező kommentje:

Nincs férje. Kapcsolata sincs vagy 5 éve. Soha nem pusziszkodunk. Mindig van rajta bugyi. Vegyesen öltözködik. Télen mindig nadrág van rajta. Nyáron meg ilyen egyberészes felső ami leér combig, így nem kell alá nadrág vagy szoknya. Olyanokba szokott lenni nyáron, mindig húz alá bugyit, mert rengetegszer beláttam már a bugyijához mikor ült.

Melltartót nagyon sokszor nem hord otthon. Látszik mindig a kis bimbója, de általában nem alacsonyan kivágott a pólója, így nem nagyon van ki a melle.

2022. márc. 8. 10:58
 14/31 anonim ***** válasza:
91%

Beszélgetsz vele és kiderül hidd el. Dicsérd meg az alakját a nőiességét és mond el, hogy egy olyan üres házban olyan alkalmat sejtesz ami nem hagy nyugodni. Erre biztosan egyértelmű választ kapsz és vagy lépsz vagy lelépsz.

Sok sikert.

2022. márc. 8. 17:32
 15/31 Dzsoki ***** válasza:
Kedves kérdező! Amiket írtál,az volt eddig. Te is írod,csak más szavakkal,hogy most,új helyzet van. Vagyis,most nadrágban fogad vagy egyberészes felsőben,most bugyi nélkül? Vagyis,nadrág,poló,ing együttesnél,az látszik valószínűnek,hogy tényleg csak kávézni akar. Látatlanban,nem tudok mást írni,hogy legfőképpen figyeld a reakciókat! Szóval,lehet,hogy tényleg csak kávézni akar,csak a jelekből,más is kiolvasható. Tehát,ha most egyberészesben fogad,esetleg még véletlenűl úgy ül,hogy látszik a bugyi hiánya,akkor valószínűleg,nem csak kávézni akar. Sok sikert!
2022. márc. 10. 12:34
 16/31 anonim ***** válasza:
26%

Nem egyszer voltam már milfekkel, haverok anyjukkal.. Levetkoztem, habiszti mondom meleg van. Meg látták a toppos felsotestem egyből megvadultak

24f

Testépítő bajnok 5x

2022. márc. 20. 14:19
 17/31 anonim ***** válasza:

Én úgy dugtam meg anyám egyik legjobb barátnőjét,hogy szándékosan ráfeledkeztem a melleire.Ahogy észrevette hogy bámulom,abbahagytam a bámulást,és megjátszottam hogy hoppá"lebuktam".Kb a tizedik ilyen alkalom után,amikor jött anyámhoz,aki nem volt pont otthon,kettesben maradtunk, megkérdezte miért bámulom úgy a melleit.Mondtam neki,hogy sok fiatal lány megirigyelné az alakját.Kértem,engedje megfogni a melleit.Erre azt kérdezte,csak a melleim kellenek? Megbeszéltük egy időpontot nála a szexre.Szuper volt.

.

2022. márc. 20. 15:07
 18/31 Dzsoki ***** válasza:
Kérdező! Két hét elteltével sem kávéztatok? Mi volt? Amennyiben elkezdted,akkor legyél kedves befejezni is! Akkor is,ha csak tényleg kávéztatok. Kösz.
2022. márc. 20. 17:47
 19/31 A kérdező kommentje:

Nem voltunk azóta kettesben.

Nem olyan egyszerű ez, mert dolgozik mindenki, és mikor hazaér fáradt koszos, egyből kezd begyújtani. Olyankor van hogy bemegyek hozzá hazafele én is mikor megyek. Akkor megkínál kv val meg ilyesmik, de olyankor tudjuk hogy bármelyik percben jöhet a haverom barátnője is haza, mert ő egy 10 percel később végez a munkahelyén. Így ezáltal ezek a napok kihúzva teljesen. Azóta meg nem volt ilyen szitu hogy ketten lettünk volna huzamosabb ideig. Mostanában valószínűleg nem is lesz ilyen helyzet. A múltkori hívásnál nem mentem át, mert nem voltam itthon. Így nem tudtam átmenni.

2022. márc. 20. 17:53
 20/31 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha ott lesz a szitu, akkor észre fogod venni ha közeledik. :)
2022. márc. 21. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!