Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverod anyja olyankor hív át kv ra mikor tudod, hogy nincs otthon haverod. Mit teszel?
Nincs férje. Kapcsolata sincs vagy 5 éve. Soha nem pusziszkodunk. Mindig van rajta bugyi. Vegyesen öltözködik. Télen mindig nadrág van rajta. Nyáron meg ilyen egyberészes felső ami leér combig, így nem kell alá nadrág vagy szoknya. Olyanokba szokott lenni nyáron, mindig húz alá bugyit, mert rengetegszer beláttam már a bugyijához mikor ült.
Melltartót nagyon sokszor nem hord otthon. Látszik mindig a kis bimbója, de általában nem alacsonyan kivágott a pólója, így nem nagyon van ki a melle.
Beszélgetsz vele és kiderül hidd el. Dicsérd meg az alakját a nőiességét és mond el, hogy egy olyan üres házban olyan alkalmat sejtesz ami nem hagy nyugodni. Erre biztosan egyértelmű választ kapsz és vagy lépsz vagy lelépsz.
Sok sikert.
Nem egyszer voltam már milfekkel, haverok anyjukkal.. Levetkoztem, habiszti mondom meleg van. Meg látták a toppos felsotestem egyből megvadultak
24f
Testépítő bajnok 5x
Én úgy dugtam meg anyám egyik legjobb barátnőjét,hogy szándékosan ráfeledkeztem a melleire.Ahogy észrevette hogy bámulom,abbahagytam a bámulást,és megjátszottam hogy hoppá"lebuktam".Kb a tizedik ilyen alkalom után,amikor jött anyámhoz,aki nem volt pont otthon,kettesben maradtunk, megkérdezte miért bámulom úgy a melleit.Mondtam neki,hogy sok fiatal lány megirigyelné az alakját.Kértem,engedje megfogni a melleit.Erre azt kérdezte,csak a melleim kellenek? Megbeszéltük egy időpontot nála a szexre.Szuper volt.
.
Nem voltunk azóta kettesben.
Nem olyan egyszerű ez, mert dolgozik mindenki, és mikor hazaér fáradt koszos, egyből kezd begyújtani. Olyankor van hogy bemegyek hozzá hazafele én is mikor megyek. Akkor megkínál kv val meg ilyesmik, de olyankor tudjuk hogy bármelyik percben jöhet a haverom barátnője is haza, mert ő egy 10 percel később végez a munkahelyén. Így ezáltal ezek a napok kihúzva teljesen. Azóta meg nem volt ilyen szitu hogy ketten lettünk volna huzamosabb ideig. Mostanában valószínűleg nem is lesz ilyen helyzet. A múltkori hívásnál nem mentem át, mert nem voltam itthon. Így nem tudtam átmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!