KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » Ferfiak! Mit gondoltok errol...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Mit gondoltok errol a fenekrol?

Figyelt kérdés

[link]

Minden velemeny erdekel, de tisztelettudoan legyszi 😃

2022. mĂĄrc. 6. 12:06
1 2
 11/15 anonim ***** vĂĄlasza:

Szerintem szĂ©p. De abban is biztos vagyok, hogy nem ettƑl a gyakorlattĂłl lett ilyen a feneke mint amit a videĂłn csinĂĄl ... :D

RĂ©szben ez genetika is illetve inkĂĄbb lĂĄbtolĂł vagy guggolĂĄs(fenĂ©k fĂłkusszal) , esetleg romĂĄn felhĂșzĂĄs, csĂ­pƑ kitolĂĄs ami hasznosabb, bĂĄr ez mĂĄr nem a kĂ©rdĂ©sre adott vĂĄlasz :D

Viszont elĂ©ggĂ© lelett pontozva egy csomĂł vĂĄlaszolĂł. FelhĂ­vnĂĄm mindenki figyelmĂ©t, hogy a pontozĂĄsnĂĄl nem azt kell nĂ©zni, hogy tetszik-e a lelkĂŒnknek a vĂĄlasz vagy sem, hanem azt, hogy hasznos-e a vĂĄlasz. És a szĂĄmomra nem tetszƑ de Ƒszinte vĂĄlasz szerintem teljes mĂ©rtĂ©kben hasznos vĂĄlasznak szĂĄmĂ­t.

2022. mĂĄrc. 6. 12:47
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/15 anonim ***** vĂĄlasza:
11-es vagyok, a megfogalmazĂĄst ne vegyĂŒk most figyelembe... :D többször ĂĄtĂ­rtam itt ott, de lusta voltam visszaolvasni egybe Ă­gy kicsit idegesĂ­tƑ olvasni a szĂłismĂ©tlĂ©sek miatt, legközelebb jobban odafigyelek.
2022. mĂĄrc. 6. 12:51
 13/15 anonim ***** vĂĄlasza:
Tetszik! ÖrĂŒlnĂ©k egy ilyen adottsĂĄgĂș barĂĄtnƑnek!
2022. mĂĄrc. 6. 13:01
 14/15 anonim ***** vĂĄlasza:
Szeretem a nagy popsit, de ez valahogy indokolatlanul nagynak nĂ©z ki. De attĂłl fĂŒggetlenĂŒl, szerintem lĂĄtvĂĄnyra nagyon szĂ©p Ă©s formĂĄs :D
2022. mĂĄrc. 6. 21:28
 15/15 anonim ***** vĂĄlasza:
Eléggé mƱnek tƱnik, meg kiåbråndító, hogy ilyen szép nagy formås segg mellett teljesen lapos a melle. Ennek ellenére nagyon tolnåm neki kutyåban.
2022. mĂĄrc. 7. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!