Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Mit gondoltok errol a fenekrol?
2022. mĂĄrc. 6. 12:06
11/15 anonim 

vĂĄlasza:

Szerintem szĂ©p. De abban is biztos vagyok, hogy nem ettĆl a gyakorlattĂłl lett ilyen a feneke mint amit a videĂłn csinĂĄl ... :D
RĂ©szben ez genetika is illetve inkĂĄbb lĂĄbtolĂł vagy guggolĂĄs(fenĂ©k fĂłkusszal) , esetleg romĂĄn felhĂșzĂĄs, csĂpĆ kitolĂĄs ami hasznosabb, bĂĄr ez mĂĄr nem a kĂ©rdĂ©sre adott vĂĄlasz :D
Viszont elĂ©ggĂ© lelett pontozva egy csomĂł vĂĄlaszolĂł. FelhĂvnĂĄm mindenki figyelmĂ©t, hogy a pontozĂĄsnĂĄl nem azt kell nĂ©zni, hogy tetszik-e a lelkĂŒnknek a vĂĄlasz vagy sem, hanem azt, hogy hasznos-e a vĂĄlasz. Ăs a szĂĄmomra nem tetszĆ de Ćszinte vĂĄlasz szerintem teljes mĂ©rtĂ©kben hasznos vĂĄlasznak szĂĄmĂt.
12/15 anonim 

vĂĄlasza:

11-es vagyok, a megfogalmazĂĄst ne vegyĂŒk most figyelembe... :D többször ĂĄtĂrtam itt ott, de lusta voltam visszaolvasni egybe Ăgy kicsit idegesĂtĆ olvasni a szĂłismĂ©tlĂ©sek miatt, legközelebb jobban odafigyelek.
13/15 anonim 

vĂĄlasza:

Tetszik! ĂrĂŒlnĂ©k egy ilyen adottsĂĄgĂș barĂĄtnĆnek!
14/15 anonim 

vĂĄlasza:

Szeretem a nagy popsit, de ez valahogy indokolatlanul nagynak nĂ©z ki. De attĂłl fĂŒggetlenĂŒl, szerintem lĂĄtvĂĄnyra nagyon szĂ©p Ă©s formĂĄs :D
15/15 anonim 

vĂĄlasza:

ElĂ©ggĂ© mƱnek tƱnik, meg kiĂĄbrĂĄndĂtĂł, hogy ilyen szĂ©p nagy formĂĄs segg mellett teljesen lapos a melle. Ennek ellenĂ©re nagyon tolnĂĄm neki kutyĂĄban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!