Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában kik az odaadóbbak, önzetlenebbek a szexben, aki figyel arra, hogy a másiknak jó legyen?
egyén függő, nem nemtől függ
Son Goku is látod milyen kemény meg minden aztán tuti bevágta Chichi-nek, de óvatosan
jó kérdés Vegita hogyan csapta Bulmának, de látod csak lett gyerekük
Sok nőtől úgy hallom, hogy a férfiak szoktak önzőek lenni, de persze van ellenpélda is
30F
1000%, hogy Bulma az életet is kilovagolta Vegeta-ból!!
Csak gondolj bele mit tudhat az a nő aki egy olyan csávót meg tudott fogni aki előtte bolygókat robbantott fel kedvtelésből.. 🙄
Az igaz, bár kérdés, hogy Goku és Vegita részéről mennyire romantikus a szex. Ők eredetileg a csillagharcos fajhoz tartoznak, akik egy olyan nép, akiket csak a harc, meg a hódítás érdekelt.
Mondjuk Gohan biztosan gyengédebb a feleségével, mert ő már a Földön született, és kialakult benne az empátia.
Igen, igazad van, Bulmával kapcsolatban ezt el tudom képzelni. :D
#5:
azért ha belegondolsz Goku is kedves sok esetben, Vegita meg max a gyerekéhez volt NÉHA gyengéd
#3:
Bulma eléggé talpra esett és felemeli a szavát, ha kell
van annyi esze, hogy Vegitából a jó szexet úgy hozta ki, hogy azt mondta ez egy edzés forma :D:D:D
#3-as vagyok.
#7-es, azért szerintem Bulmában több van mint, hogy ilyen ócska trükkökhöz kelljen fordulnia. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!