Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Általában kik az odaadóbbak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában kik az odaadóbbak, önzetlenebbek a szexben, aki figyel arra, hogy a másiknak jó legyen?

Figyelt kérdés
2022. márc. 5. 19:16
A kérdező szavazást indított:
Általában a férfiak
Általában a nők.
Mindketten önzetlenek.
Egyik sem, önző a világ.
Várom a Dragon Ball Super: Super Hero mozifilmet.
24 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

egyén függő, nem nemtől függ

Son Goku is látod milyen kemény meg minden aztán tuti bevágta Chichi-nek, de óvatosan

jó kérdés Vegita hogyan csapta Bulmának, de látod csak lett gyerekük

2022. márc. 5. 19:17
 2/11 anonim ***** válasza:

Sok nőtől úgy hallom, hogy a férfiak szoktak önzőek lenni, de persze van ellenpélda is

30F

2022. márc. 5. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:

1000%, hogy Bulma az életet is kilovagolta Vegeta-ból!!

Csak gondolj bele mit tudhat az a nő aki egy olyan csávót meg tudott fogni aki előtte bolygókat robbantott fel kedvtelésből.. 🙄

2022. márc. 5. 19:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Az én tapasztalatom eddig az, hogy a nők nagyon önzőek a szexben. 10-nőből kb 6-7 fapina volt. A maradék 3, azok nagyon odatettek magukat.
2022. márc. 5. 19:24
 5/11 A kérdező kommentje:

Az igaz, bár kérdés, hogy Goku és Vegita részéről mennyire romantikus a szex. Ők eredetileg a csillagharcos fajhoz tartoznak, akik egy olyan nép, akiket csak a harc, meg a hódítás érdekelt.

Mondjuk Gohan biztosan gyengédebb a feleségével, mert ő már a Földön született, és kialakult benne az empátia.

2022. márc. 5. 19:28
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen, igazad van, Bulmával kapcsolatban ezt el tudom képzelni. :D

2022. márc. 5. 19:29
 7/11 anonim ***** válasza:

#5:

azért ha belegondolsz Goku is kedves sok esetben, Vegita meg max a gyerekéhez volt NÉHA gyengéd

#3:

Bulma eléggé talpra esett és felemeli a szavát, ha kell

van annyi esze, hogy Vegitából a jó szexet úgy hozta ki, hogy azt mondta ez egy edzés forma :D:D:D

2022. márc. 5. 19:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Odaaó vagyok, mert megadok mindent a másiknak a legtitkosabb vágyait is, de önző vagyok mert meg akarom kapni amire én vágyom. Szóval döntsd el te
2022. márc. 5. 19:35
 9/11 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok.

#7-es, azért szerintem Bulmában több van mint, hogy ilyen ócska trükkökhöz kelljen fordulnia. 😂

2022. márc. 5. 19:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Én, a FÉRFI.
2022. márc. 5. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!