Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fél megmutatni képen a pnciját egy csomó lány?
Mondok három okot:
1) A nők azt szeretik ha figyelnek rájuk, emberként, nőként, nem pedig egy szál p.nának tekintik őket.
2) A képkunyeráló pasik nagy részének esze ágában sincs találkozni csak recskázni akar a képekre. Erre meg nincs idejük a napi tucatnyi (!) beérkező levéldömpingben.
3) A "csak olyan nőt tudok megkívánni aki..." - jah, még a nők könyörögjenek neked? Mert különben ugyebár ne lenne jelentkező 😅
Bele gondoltál abba,hogy a mi időnkben, hogy mehetett az ismerkedés? Nem volt net és nem mutogatják a lányok a puncijukat.
Igazi szerencsétlen a korosztályod többsége!
Elsonek van igaza, volt mar ez farokkeppel. Aki ezt feltette Dia91 azt irta nekem privatban, hogy naiv vagyok mert egy nőt csak a pénisz érdekel,semmi más. Szerinte amelyik nő nem igy gondolja, az csak kegyes hazudozo.
Emiatt tettem fel igy ezt a kerdést
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!