Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek a simogatást?
Figyelt kérdés
Hova szerettek simogatást kapni? Pasi hány éves korotokban simogatott elsőnek?2022. márc. 4. 13:44
1/8 anonim válasza:
(Egyik) legjobb dolog a világon számomra, ez a szeretetnyelvem :)
2/8 anonim válasza:
Tulajdonképpen az egész testen jó,én legjobban a hasamon szeretem előjáték során,mer az olyan izgi,mert félúton van a cici és a bugyi között,aztán izgalmas,hogy melyik irányba indul el.
3/8 anonim válasza:
Nagyon szeretem, az elsőhöz hasonlóan ez az legfőbb szeretetnyelvem (meg úgy a testi érintkezések alapvetően). Igazából bárhova, főleg, ha ölelkezés közben történik.
4/8 anonim válasza:
Alapvetően nem. Nem szeretem, ha megérintgetnek “csak úgy”.
Aztán van olyan (szökőévente 1x), hogy annyira gyengéd a partner, hogy mint egy cica, bújok hozzá folyamatosan. Ezekből szép emlékek szoktak maradni.
5/8 anonim válasza:
Igen hasonlóan mint a #2-ik és a #3-ik válaszolo.
7/8 anonim válasza:
Igen, mindenhol szeretem de legjobban a haj, arc. Ha felizgatás a cél akkor has, comb.
8/8 anonim válasza:
Mégis ki a halál ne szeretné a simogatást?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!