Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talàlkoztatok már innen valakivel?
Figyelt kérdés
Mi lett belőlle?
Kort nemet írjatok
2022. márc. 4. 10:29
21/33 anonim válasza:
Én Metával szívesen találkoznék innen. Aztán ennek megítélését hagyjuk a találkozás utánra (eskü jó fej vagyok amúgy)
22/33 anonim válasza:
#19 igen hogy segítsem a mentálisan csökkent képességű társaimat
25/33 anonim válasza:
Igen találkoztam már innen többekkel. Lett belőle jó barátság is, meg szexkapcsolat is, szerelem is.
26/33 anonim válasza:
24# Megünnepelnénk a szülinapját. Annak akinek éppen aznap van. Merthogy valakinek biztos. Innánk rá egy topjoyt, a kupakba rejtett üzenet szerint folytatnánk az aznapot, utána keresnénk valami jó pszichológiai tanító jellegű filmet. De mivel a legtöbb ilyen gagyi pszeudopszichológia, inkább felmennenk gykorira és jókat röhögnénk (vagy épp sírnánk) mások és egymás kommentjein.
27/33 anonim válasza:
#26:
Ez amúgy viccen kívül hangulatosnak hangzik.😊😉
28/33 anonim válasza:
27# Amúgy ha randiképes lennék, tuti azzal kezdeném, hogy megmutatnám az itteni válaszaimat. Jó kis ön és párjelölt-ismereti tréning lenne, tekintve, hogy jó rég óta vagyok itt és már én sem emlékszem, miket írtam össze. De legalább kiszűrném a normálisakat és csak a legelvetemültebb folytatná velem.
De ez nyilván MÁS helyzet, hiszen ez nem randira elhivás volt részemről a fentiek okán (miatt, végett... satöbbi)
Úgy érzem, már csak két sarkalatos kérdést kell megvitatnunk: mégpedig a pizza és az ananász együttes előfordulásának lételméleti problémáját. A másikat inkább majd élőben teszem fel, nem itt ország világ előtt (azért mégiscsak nah...)
29/33 anonim válasza:
Nem, csak majdnem. Nem lett semmi sem.
30/33 anonim válasza:
Egy értelmes férfi nincs itt. Szóval nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!