Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok hallottátok már a szüleiteket szexelni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 16:13
11/17 anonim válasza:
Kisgyerekként sajnos rendszeresen hallottam őket szexelni a szomszéd szobában, és ijesztő volt, mert a hangos nyögéseket hallva nem értettem, hogy mi történik. Lehet, hogy ennek is köze van ahoz, hogy szexuálisan késő kamaszkoromig félénk voltam, nem kezdeményeztem, több lányt is "kihagytam", akivel összejöhettem volna. Aztán 17 évesen már volt barátnőm, de biztosan sokkal több szexuális tapasztalatot szereztem volna, ha az apámra példaképként tekinthetek.
12/17 anonim válasza:
Ötödikes vagy hatodikos lehettem, mikor a padlástéri szobában éjjel arra ébredtem, hogy a hangok alapján a földszinten anyám "haldoklik". Konkrétan féltem. Másnap reggel fura volt látni, hogy minden rendben.
Aztán idővel nyilván megtudtam, hogy mit is hallottam akkor. Hát... se ezt az infót, se az akkori "tudatlan" helyzetet nem volt egyszerű feldolgozni.
13/17 anonim válasza:
Nálam is csak hangok szűrődtek át.
17/17 anonim válasza:
Én is nyitottam rájuk este és én is és ők is úgy csintáltunk, mintha semmi sem trötént volna. Szerencsére szerintem elhitték, hogy semmit sem láttam, mert úgy csináltam, mintha semmit sem tudnék, kérdeztem anyámtól valamit, ő meg kijött a szobából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!