Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
!!Srácok!! A 85 C-s mell kicsinek, nagynak, vagy közepesnek számít? Nektek mennyire jön be?
19. Igeen tudom, már ki is javítottam. Azon járt az eszem nagyon hogy akkor most meg már van rajtam felesleg😳😅🤣
De ettől függetlenül a nagyobb cicihez nagyobb kormeret is jár, nyilván. Tehát az nem egyenlő azzal hogy nagy a hátam. Pl az egyik rokonoknak kis mellei vannak és a hátát nem éri körbe a melltartó hatresze ezért szokott úgynevezett toldot használni☺️ mert az ő mellehez képest meg nagy a háta.
"De ettől függetlenül a nagyobb cicihez nagyobb kormeret is jár, nyilván."
Nem, azért vannak a kosárméretek. Ha vékony lenne a hátad és nagy a melled, akkor hordhatnál 70D vagy F kosarat, nem kéne azért 85-ös körméret. Ha meg a rokonodnak nem éri körbe a melltartó a hátát, vegyen nagyobb körméretet kisebb kosármérettel.
Férfiak közül kevesen tudják a számok után hogy mekkora.
Mutasd meg és akkor megmondjuk.
Mekkora lány viseli mert 190/80akkor kicsi.
Ha 155/48 akkor nagy.
Átlagon nő méretnél is nagy. Igazibol a kicsit szeretem,de csak ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!