Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy mostanaban egyre tobb lany nem vesz fel melltartot utcara ?
Figyelt kérdés
Baromi szexi, nem birom megallni hogy ne nezzem meg ahogy szurja a bimbojuk a ruhajukat.#No bra #Melltartonelkul
2022. márc. 2. 11:34
11/18 anonim válasza:
9: hidd el, gond. A nők ezt értik.
Lehet, hogy furcsa, de tény: mi nem a nyálcsorgató, szeme-majd-kiesik típusú figyelemre vágyunk.
12/18 anonim válasza:
#11 idézem:
"tudom tudom, nem mind1 milyen minőségű és kitől"
13/18 anonim válasza:
#11 ha gond, akkor fel kell venni a melltartót. Ilyen egyszerű.
14/18 anonim válasza:
Kényelmesebb melltartó nélkül, főleg, ha valaki merevítőset hord. Illetve nekem kis mellem van, szóval nincs mit tartani rajta, ha veszek is fel melltartót, az is általában olyan vékony, hogy meg se mondaná senki, hogy rajtam van és nemcsak egy top a pólóm alatt. :D
15/18 anonim válasza:
én se mindig veszek nekem van mikor kényelmesebb ugy
16/18 anonim válasza:
Kényelmesebb, de egyik barátnőm azért nem szokott pl, hogy látszódjon a piercingje.
17/18 anonim válasza:
Sajnos elég érzékeny a mellem, de én is hajlanék rá ezenfelül. Jól hangzik.
18/18 A kérdező kommentje:
Az elso valaszolo am uzennem hogy puloverben volt a lany es arra figyeltem fel milyen szabadon ringatoznak a mellei majd kozelebb erve egymashoz mar a mellbimbod is szurtak a ruhajat.
2022. márc. 2. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!