Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitol elveztel el a leghamarab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitol elveztel el a leghamarabb ? Ki csinalta? Mennyi idobe telt es mitol fuggott volna hogy gyorsabban elvezz el?

Figyelt kérdés

2022. márc. 2. 09:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Egyszer a feleségem 1,5 perc alatt végzett engem ki. Pedig általában 30-60 percig bírom. Nem tudom mit csinált, de brutál jó volt.
2022. márc. 2. 09:19
 2/12 A kérdező kommentje:

Van nehany lany aki nem bir hosszan szopni.

Szerintem a technikan mulik. Ha jo a technika es latom elvezettel szop akkor hamar(abb) elelvezek.

Az nem segit egyaltalan ha megkerdezni hogy sok van e meg hatra...

2022. márc. 2. 09:24
 3/12 anonim ***** válasza:
97%

"Van nehany lany aki nem bir hosszan szopni."

Mert úgy gondolod,hogy majd órákig szopunk? Próbáld már ki egyszer és utána újra fogod gondolni.

2022. márc. 2. 09:27
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem gondolom ugy viszont azt se gondolom hogy azt kene kerdezgetni szopas kozben hogy sok van e meg hatra.

Probald ki milyen ha ugy nyalnak/dugnak es utana ujra fogod gondolni amit irtal.

2022. márc. 2. 09:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem dugtam évekig. Aztán összejött egy lánnyal. Gumiban voltam, misszionáriusban toltuk és úgy tekergette a csípőjét, derekát alattam, hogy 1,5 percen belül robbantam a gumiban.
2022. márc. 2. 09:33
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Semmi gondot nem jelent,ha megkérdezi,szokta is.Emberek,kommunikálnak,ez így szokás.
2022. márc. 2. 09:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom kikkel találkoztál, de én eddig még nem voltam olyannal, aki kérdezgette. Pedig nem egy csajjal voltam a feleségem előtt.
2022. márc. 2. 09:34
 8/12 A kérdező kommentje:
O hogy elvezett el utanad ?
2022. márc. 2. 09:35
 9/12 A kérdező kommentje:
En elvezkednek es ehelyett meg abbahagyja a szopast ami kizokkent az elvezetrol es radasul azt az erzetet kelti benne a kerdesevel hogy baromira unja mar csinalni. Hol izgato ez ?
2022. márc. 2. 09:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Már negyvenes voltam, mikor összejöttem egy velem egykorú nővel.

Annyira tetszett, hogy nyalás után ahogy betettem neki, már sültem is el. Talán 5 másodperc lehetett. Elég ciki volt...

2022. márc. 2. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!