Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiakra miként és hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakra miként és hogyan hat a kamagra? Hogyan lehet vele maximális hatást elérni? (Kissé bővebben lentebb)

Figyelt kérdés

A történet egyszerű!

Nagyjából 3-4hónapja ismerek egy nőt aki csak alkalmi szexet akkar velem.

A nővel én eddig kb 4alkalommal voltam és annyira jó testre és szexben is annyira tapasztalt(és persze kivánom őt mint férfi a nőt) hogy szinte 10 vagy max 20perc alatt elmegyek tőlle.

Utána persze fel se ál és ez nekem eléggé kelemetlen!

A mai napra beszéltünk meg egy szex talit és (akkármilyen kellemetlen is ezt igy leirni) szeretnék valamivel többet nyújtani azaz több ideig birni vele a szexet.

Számomra egyenlőre hirtelen a kamagra jutott eszem.pontosabban a 100mg os kapszulás formárum.

Azt hallotam eddig erről a készitményről hogy előtte se koffein tartalmú italt se alkoholt nem szabad bevinni a szervezetbe.

Bő óra amedddig kifejti a hatását és ez azt jelenti hogy nem tudok tölle majd elmenni??

Vagyha elmentem is ugyan ugy ugyan olyan merevedés számithatok ???

Eléggé fontos lenne a válasz mivel fogalmam nincs az ilyen készitmények hatásairól.

2022. márc. 2. 07:29
1 2
 11/13 Mathus ***** válasza:
#10: minden esetben lesz teljesítmény növekedés (kivéve ha olyan a fizikuma mint C. Ronaldonak), így a függőség pszihikai, ezeknél nincs fizikai függőség. A keringésnek a pancsoltak odavernek, de az más jellegű probléma.
2022. márc. 2. 09:39
 12/13 anonim ***** válasza:
69%
Azeknek alapvető gyógyszereknek kellene lenne dühitő hogy aki ilyen problémával szenved mennyi mindent körbe kell járni hogy beszerezze😡
2022. márc. 2. 10:45
 13/13 Mathus ***** válasza:
73%
#12: ez azért van mert Magyarországon nem kezelik felnőttként az embereket. Külföndön bemész a Rossmannba és leveszed a polcról, itt meg súlyos tízezreket kell leperkálnod. Az injekcióról meg ne is beszéljünk, mintha morfiumot akarnál magadnak feliratni. USA-ban meg megveszed a Wallmarktban 6 dollárért adagját.
2022. márc. 2. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!