Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy véletlenül leszoptatok valakit?
Persze. Vizet kértem férjemtől és nem vettem észre, hogy a farkát tartja a flakon helyett. Csak gyanús lett miért jön olyan nehezen belőle.
Ekkora baromságot. Elolvastad te mit is írsz ki?
Az egy dolog,hogy "véletlen" leszopni valakit..de még az is,hogy "kiderült?"
Tegyük fel,sikerül valakit véletlen leszopni.Na de ha nem derült volna ki,honnan tudnék róla?
16-os vagyok.Azt hiszem a "véletlen" részét megfejtettem,most hogy elolvastam a 17-est.
Kitudja..valami durva cuccal előfordulhatott,hogy "Jéé egy fagyi"🤣Na de a "kiderült-e" részére még mindig nem jöttem rá..😅
Legjobb barátnőmmel esett meg a sztori. Szégyenkezve hívott egyik reggel, hogy ,, Úristen Dorka. Egy idióta vagyok. Tegnap este iszogattunk és többet ittam a kelleténél. Véletlen rossz szobába mentem be. A pasim haverja van az ágyban. Pont annyira voltam józan, hogy erre nem jöttem rá és elkezdtem orálisan kényeztetni. Nem mert szólni, hanem kihasználta az alkalmat...”
Na ez mondhatni véletlen szopás volt. Mondjuk én is úgy képzelnék el egy véletlen szopást, hogy beleesik valaki egy faszba , de van akivel megtörténik 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!