Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a puncitokon keresztül bekötött szemmel meg tudnátok állapítani érzésre, hogy melyik exetek dugta belétek a farkát?
Figyelt kérdés
Be lenne kötve a szemetek és mondjuk 2 (vagy több) exetek belétek tenné a farkát, meg tudnátok állapítani a puncitokkal érzésre, hogy melyik melyik? :)2022. febr. 28. 10:34
1/14 anonim válasza:
Hát volt, egy nagyon kicsi méretű, és egy hatalmas. Őket biztosan.
2/14 anonim válasza:
Nem undorodsz a saját fogalmazásod igénytelenségétől és színvonalától? Mi neked az ember, élvezeti eszköz? Farka az állatnak van, fiú... Mi meg emberek vagyunk. Szégyen hogy neked ez csak "beletevés"... Ma még nem hánytam ki a reggelim.
4/14 anonim válasza:
hát az enyémet biztos hogy éreznék a volt csajaim :P
5/14 anonim válasza:
Amikor ismerős társasággal többeseztünk egyik akalommal (4 pasi+ én), akkor ez volt az az esti ,,feladatom”. Addig dolgoztak rajtam, amíg ki nem találtam. Najó azért páromat direkt ,,nem találtam ki”. Ő közben rájött, hogy én tudom, hogy ki ő, de akartam, hogy tovább csinálja. Szóval megnyugodott. Őt elsőre tudtam amúgy 😄
6/14 A kérdező kommentje:
És a többit sikerült eltalálni? :D
2022. febr. 28. 10:54
7/14 anonim válasza:
#6 Igen, bár kicsit nehezebben.
9/14 A kérdező kommentje:
És a méretük alapján? Vagy hogyan? :D
2022. febr. 28. 10:59
10/14 anonim válasza:
#9 Ha ismeri valaki a szexpartnereit, akkor azért a technikájukat is ismeri. Mindenki kicsit másképp csinálja. Emiatt felismerhetőek. Párom nagyon változatos. Ő emiatt lehetne nehezebben kitalálható. Viszont pont ez segített. A méret kevésbé volt segítség. Mindenki kb ugyanakkora volt. Páromé volt a legnagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!