Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm várandós és gáz ha így jobban kívánom őt szexuális értelemben mint amikor nem volt várandós?
Nem gáz.
A nő várandósan kívánatosabb lesz.
Ezt tudósok is mondták.
Megduzzadnak a mellek, és a nőies idomok jobban előjönnek.
Érdekes, mert nőknél és férfiaknál is változik a várandósság alatt ez. Van akinél pozitív, van akinél negatív irányba. Azoktól most tekintsünk el, akiknél orvos tiltja meg. Vannak nők, akiknél negatív irányba változik a rosszullétek miatt, de egy idő után ez megszűnik. Van akinek a második-harmadik trimeszterben nincs hozzá kedve. Viszont sok nőnek nagyobb a nemi vágya terhesség alatt a hormonális változások miatt. Néhány férfinál előjön a para, ha a párja terhes, ezért nem akar hozzányúlni sajnos. Van aki azt hiszi, hogy a gyereknek árt a szex. Sok olyan is van, akinek undorító vagy már nem tetszik terhesen a párka. Viszont átlagban (ismerősi körben ezt kitárgyaltuk) inkább az igaz, hogy a férfiak kicsit másképp néznek a párjukra ilyenkor (jó értelemben). Emiatt pedig jobban kívánják a szexet. A mell növekedése is sokat segít ebben. Na meg elméletileg megszépülnek a nők a terhesség alatt. Párom odavolt értem. Folyamatosan jött, bújt, szerelmeskedni akart (sose volt ilyen korábban). Szerencsére nekem nagyon nagy libidóm volt minden terhességem alatt. Idővel ahogy nő a hasa, úgy kell trükközni a szex közben (oldalról volt nekünk a legkényelmesebb). Na meg néha lassítani kell a tempón, ha a párod úgy érzi, hogy valami nem jó. Higiéniára még jobban oda kell figyelni, mivel a hugyuti fertőzések gyakoribbak terhesség alatt. Na meg nem ilyenkor kell a legkeményebb BDSM, gangbang és hasonló vágyakat megélni szerintem, de nem baj, sőt jó is, ha egy pár a terhesség alatt szexel. A kiegyensúlyozottság miatt nekem nagyon kellett. Egy nap után hárpia lettem néha 😅 Ki kell használni, mert utána 6 hét gyermekágyi időszak van szex nélkül, bár mi olyankor is megoldottuk. Szülés után nekünk a sok csók, simogatás, összebújás kellett. Páromat orálisan kényeztettem és amikor úgy éreztem màr, akkor pettingeltünk is (5. Hét, addigra múlt el nekem a vérzés). Fontos a fokozatosság, mivel sok nőnek nagyon fáj a szülés utáni első szex. Mi a 8. Héten szexeltünk először. Szóval nem kell sose teljesen mellékvágányra helyezni a szexet, csak más formáját kell megtalálni. Viszont szülés után védekezzetek. Van aki nagyon hamar termékeny lesz menstruáció nélkül is.
Jó babavárást és élvezzétek ki ezt a kis kettesben töltött időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!