Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy én legyek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy én legyek a befutó a tanárnőnél?

Figyelt kérdés
Még mielőtt leoltanátok, komoly, normális válaszokat várok! Van egy óraadónk, bombanő, kb 8-10 évvel lehet idősebb tőlünk és MINDENKI be akarja cserkészni a fiúk közül. Szokott amúgy flörtölni, dumálni velünk, de azoknak van nagyobb esélye, akik nagyszájúak és nyomulósabb fiúk. Mit tehetnék, hogy engem is észre vegyen?
2022. febr. 26. 19:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10.-re.

Csókolommal nem illik köszönni. A kretén disznó viccek meg Sas Józsi kabaré gagyi szint.

6.-nál a pont! Az működik.

2022. márc. 3. 20:18
 12/13 anonim ***** válasza:

#11-es

Közted, és köztem lehet hogy van vagy 50 -év.

A "nem túl pikáns" /mert hogy ezt írtam/ nem kretén disznó vicc!

A csókolom, nem ekvivalens a "Kezét Csókolom Kedves Tanárnő"-vel.

De arról nem Te tehetsz hogy illemet nem tanultál.

A könyvvel pedig szerencsétlen esetben bejut akár az igazgatóiba is, ha nem jól vette a jeleket a tanárnőtől.

De lehet hogy te tudod jól 15 évesen! :)

2022. márc. 3. 20:31
 13/13 anonim ***** válasza:

12.-re.

Igazgatóiba? ÉS???? Megmondja nyíltan ott ott, a diri előtt a nőnek, hogy mit érez. Az a kemény! Az bejön a nőnek.

2022. márc. 3. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!