Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy én legyek a befutó a tanárnőnél?
Figyelt kérdés
Még mielőtt leoltanátok, komoly, normális válaszokat várok! Van egy óraadónk, bombanő, kb 8-10 évvel lehet idősebb tőlünk és MINDENKI be akarja cserkészni a fiúk közül. Szokott amúgy flörtölni, dumálni velünk, de azoknak van nagyobb esélye, akik nagyszájúak és nyomulósabb fiúk. Mit tehetnék, hogy engem is észre vegyen?2022. febr. 26. 19:23
11/13 anonim válasza:
10.-re.
Csókolommal nem illik köszönni. A kretén disznó viccek meg Sas Józsi kabaré gagyi szint.
6.-nál a pont! Az működik.
12/13 anonim válasza:
#11-es
Közted, és köztem lehet hogy van vagy 50 -év.
A "nem túl pikáns" /mert hogy ezt írtam/ nem kretén disznó vicc!
A csókolom, nem ekvivalens a "Kezét Csókolom Kedves Tanárnő"-vel.
De arról nem Te tehetsz hogy illemet nem tanultál.
A könyvvel pedig szerencsétlen esetben bejut akár az igazgatóiba is, ha nem jól vette a jeleket a tanárnőtől.
De lehet hogy te tudod jól 15 évesen! :)
13/13 anonim válasza:
12.-re.
Igazgatóiba? ÉS???? Megmondja nyíltan ott ott, a diri előtt a nőnek, hogy mit érez. Az a kemény! Az bejön a nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!