Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éttermes randira szerintetek ez így rendben van? Mutatok képet.
Arra gondoltam hogy ebben a ruciszettben mennék. 😌 Gondoltam kikérem a véleményetek, nem előnytelen-e valahol, színek passzolnak-e, joll áll-e, hasam nem-e nagy benne (csak mert kicsit stresszelek és ilyenkor a hasamra megy néha a dolog...) stb. :)
Nem tudom eldönteni, hogy hasban nem feszül e egy kicsit a szoknya. Rossz a póz (egyenesen állva, oldalról kellene látni). A színekkel nincs baj.
4. igaz, nem kell tökéletesnek lenni.
Abszolút megértem az aggályod :) Én mindig a barátnőimnek szoktam küldeni az ilyen fotókat, hogy miben menjek :D
Véleményem szerint, én kicsit bővebb szoknyában mennék, mert ha esztek-isztok, akkor még nagyobb lesz a pocid, és nehogy kellemetlen legyen amikor fel kell állni az asztaltól.. Egyébként nagyon csinos vagy :)
Színek: én a helyedben vidámabb színekben mennék, ez nekem olyan titkárnős/hétköznapi, bár a helyszín nagyban befolyásolja az öltözéket. Nézz utána az étteremnek, hogy mennyire elegáns vagy lazább hely
És a legfontosabb: ÉREZD NAGYON JÓL MAGAD! Légy elbűvölő és bájos :)
Remélem tudtam segíteni
Csinos. De!...tényleg, nem túl szűk a szoknya egy vacsihoz?
És nem fogsz így fázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!