Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szoktál csinálni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szoktál csinálni az otthon lévő 3-5 éves gyerekekkel, ha pároddal szexelni akartok?

Figyelt kérdés

2022. febr. 25. 16:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok, mi szeretjük a változatosságot 🙂
2022. febr. 25. 22:38
 12/18 A kérdező kommentje:
Babiszitter, kisgyerekes barátnő elviszi sétálni játszóra őket?
2022. febr. 25. 23:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
#9 Van azért hátránya is. A 3 hónapig lehetsz csak otthon a gyerekkel. Addig fizeti az állam. Ha a munkahelyed meg akarod tartani, akkor még otthon maradhatsz (pénz nélkül), de max 10 hónapot. Gyerekfelügyelet havi 2000-4500 CHF (4,5 éves kortól délelőtt van már ovi féle, de az inkább iskolaelőkészítő). Sok nő ennyit keres havonta. Emiatt nem mindenkinek éri meg visszamenni. Szóval van azért hátránya is Svájcnak, de jó ország, ha az ember tudatosan vállal gyereket és nem minimálbérért dolgozik.
2022. febr. 26. 15:46
 14/18 anonim ***** válasza:
47%
10es,akkor majd apuka megoldja másnál 5 percben .
2022. febr. 26. 16:49
 15/18 anonim ***** válasza:
29%

Ha a gyerekem apja azért csal meg, mert nekem nem jön be az 5 perces ráköp, berak, akkor megérdemlem a sorsomat, mert szar embert választottam apának.

Szeretem a szexet, talán túlságosan is, mert én élvezni szeretném, nem túlélni. Nem vonzó ez a szitu, hogy gyorsan hagyjam magam megbszni, miközben azon agyalok, hogy felraktam- e a késeket a szekrény tetejére vagy leszúrja magát a gyerek mire kimegyünk. Áhhh... Kösz, ez nekem nem kell.

2022. febr. 26. 17:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Gyerekeket szomszédoknak lead, haza, szex, gyerekért - jótét helyében jót várjanak...

Ennyi!

2022. febr. 26. 17:33
 17/18 anonim ***** válasza:
47%

15

Én adom amit írsz, nem értem miért pontoztak le.

2022. febr. 26. 19:54
 18/18 anonim ***** válasza:
30%

Én tudom. A helyes válasz az lenne, hogy bármikor bárhol nedves puncival várom, hogy betegye, és az öt perces aktus alatt simán van legalább 3 orgazmusom, mert attól, hogy felnőtt nő és anya vagyok még ugyanúgy kötelező eljátszanom, hogy ez nekem jó, mint 16 évesen, amikor a kutyáért nem voltam felelős, különben megérdemlem, hogy gyermekem édesapja mással szexeljen.

Megjegyzem, a férjem tipikus lányos apa, az első gyanús neszre lelankadna és rohanna ki megnézni. Lehet itt szuperanyuzni, egy ilyen pici gyereket nem hagyok magára felügyelet nélkül úgy, hogy még csak ne is halljam, rá se tudjak nézni.

2022. febr. 26. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!