Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan furcsa kérés/igény ez, hogy még szexpartner kereső oldalon sem találok hozzá társaságot?
Imádom a kézimunkázós játékokat, és a közös masztizást.
Egyszerűen nem vevők rá a pasik, annak ellenére sem, hogy nem vagyok csúnya, és felnőtt tartalmú oldalakon hirdetek. Rám írnak, de szinte mind egyből azzal kezdi, hogy dugni akar. Benne van ugyan a kívánságomban, de csak dugással meg miegymás.
Ennyire fura az, ha egy negyvenes nő ilyenre vágyik?
Nem tudom, szerintem ezek már mind kamu válaszok, amit kapsz.
Én kifelyezetten szexting oldalt kerestem. Találtam egyet, ez is a neve MagyarSexting. Az öszes (Isten bizony!) levél amit "kapok", arról szól, hogy minden férfi csak írogatni, meg szexcsetelni akar, senki nem akar találkozni, dugni. Tudom, hogy a zöme nem igazi, de mégis...
Pedig kifelyezetten a gyengéim, a magukat kényeztető érett nők.
Itt pedig hiába is keresel választ, mert itt a Nők(?) rögtön támadnak, hogy "ilyen nő nem létezik, s ha ismernéd a nőket akkor tudnád, hogy minket nem érdekel az ilyesmi!" stb., stb.
Pedig ha ismernék a férfiakat...
45Ffi.
#9ke! Azt sem tudod mit írtam neki. Mennyiből nem voltam szimpatikus? Kérlek meséld el ó bölcsek bölcse!
Ha nem szeretné az idejét pazarolni egy anonim oldalon, akkor mif@szért írt volna egy anonim oldalra?
Jöhet a tockos gyökér, aztán próbálj meg a kérdésre koncentrálni, én azt tettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!