Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit vegyek fel a találkozóra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek fel a találkozóra?

Figyelt kérdés
Egy sráccal egy ideje beszélgetünk, szexchat is volt képekkel. Hétfőn fogunk először találkozni. Nyilván már látott ruha nélkül, de élőben még nem. Eddig is tetszettem neki, de egy rosszul választott ruhát mégsem vennék fel. Teljesen tanácstalan vagyok. Kipakolni nem szoktam semmimet. Általában a rohanós hétkőznapok miatt farmer egyszerű felsők és sportcipő kombó játszik. De nyilván ennél azért jobban kiöltöznék. Mit javasolnátok?
2022. febr. 25. 12:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lesz a találkozó után szex vagy most csak kicsit húzni akarod az agyát?
2022. febr. 25. 12:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk azt hogy mi megy az alakodhoz.Ha már látott meztelenül akkor merészebbet is felvehetsz,már oly mindegy.
2022. febr. 25. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:

A felső legyen passzos, élénkebb-, de egyszínű(pl fekete vagy ciklámen). Es pont derékig érő es nem tovább.

Nadrágra esetleg finom vékony deréklánc, vagy vmi nővis strasszos öv

Cipo pl ciklamen fűzővel vagy sötetben vilagítos fűzővel

Egy pultost lattam amikor valahyog kendővel fogatta össze a hajat belefonta valahogy a kendőt a copfba, az is jó.

Vagy plusz egy bohém 2 bojtos sapi is sokat dob

2022. febr. 25. 12:04
 4/8 anonim ***** válasza:
*nőcis
2022. febr. 25. 12:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Fontos kérdés az is hogy mi a cél a randin? Egyből utána szex?
2022. febr. 25. 12:17
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Hát nem tudom. Szerintem elég kellemetlen, hogy azt sem tudja ki vagy, de már a vékonybeledig belátott. Minek utána erőltetni bármit is? Snassz.
2022. febr. 25. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű szimpla ruhát amiben jól érzed magad és kényelmes. Ha a srácnak tudod hogy bejön valami (tűsarkú, combfix, tanga akármi) akkor azt feldobhatod, de egyébként nem kell túlkombinálni.

Mindazonáltal egy tanács: amíg telefonon nem beszéltél vele és nincs 100%-os rutinod, hogy chatelésből kiszűrd ki a valós személy és ki a nethuszár addig el se indulj a találkozóra. Könnyen beleszaladhatsz a "beteg a nagymamám szomszédjának a macskája így nem tudtam menni" szituba, vagy szimpla ghostingolásba amikor a másik hirtelen elérhetetlenné válik a randi előtt egy órával.

2022. febr. 25. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Tökmindegy mit vettél fel, gondolom lekerült. :D
2022. márc. 1. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!